To je to što me zanima!

Prvo je asistirao, a onda zabio golčinu za vodstvo - Duje Čop

Čop je nakon samo četiri minute nastavka zabio prekrasan gol iz slobodnjaka. Pogodio je hrvatski reprezentativac uz samu stativu. Neobranjivo za golmana Malage
Vidi originalni članak

Na otvaranju 11. kola španjolske Primere sreli su se Malaga i Sporting Gijon. Duje Čop je bio glavni akter momčadi za koju je prošle sezone igrao Alen Halilović, a uspio je upisati asistenciju i zatim zabiti golčinu za vodstvo u porazu svoje momčadi.

Utakmica je krenula odlično za Sporting. Nakon brze akcije, Duje Čop je s desne strane dodao u sredinu šesnaesterca, a Borja Viguera zabio je za 1-0. Malaga je došla do izjednačenja u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena preko Pabla Fornlasa.

Čop je nakon samo četiri minute nastavka zabio prekrasan gol iz slobodnjaka. Pogodio je hrvatski reprezentativac uz samu stativu. Neobranjivo za golmana Malage. No Sporting ipak nije uspio zadržati prednost do kraja susreta. Lillo Castellano dobio je crveni u 71. minuti nakon čega su Sandro Ramirez i Michael Santos pogađali za izjednačenje, a zatim i za potpuni preokret Malage.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • piksa12345 05.11.2016.

    taraba a ako je ovo lijep gol onda vi ne znate sta je lijep gol dodite na neku utakmicu 1 znl pa cete vidjet sta je pravi gol di igraju pravi igraci al nije ih imao niko za gurnut da bi u 1 hnl dosli

  • dinamojavolim1 05.11.2016.

    Znaci duje cop je startao u svim utakmicama ove sezone,zabio je 4 gola i ima 2 asistencije i onda je problem sta ga cacic zove??

  • CelaviOsvetnik 04.11.2016.

    Djaba sve to kad je kod 2-2 iso sam na golmana i promasio zicer. I na kraju izgube 3-2. Trebo je rijesit utakmicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare