To je to što me zanima!

Prvo presadio bubreg pa ga je napao virus: Klasnić bez kose

Legendarni hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić (40) vodi novu životnu borbu. Nakon višestruke transplantacije bubrega, čeka ga nova borba jer je korijen njegove kose napao virus zbog čega je oćelavio
Vidi originalni članak

Osjećam se dobro, sretan sam i želim doživjeti 100 godina. Želim biti uzor svojoj djeci, rekao je Klasnić za njemački 11FREUNDE.

A i može im biti uzor jer im je tata pokazuje što znači biti pravi borac. Nakon trostruke transplantacije bubrega Ivan Klasnić (40) vratio se sportu i sportskom načinu života, ali nenadano je stigao novi problem. Bivšeg 'vatrenog' napala je virusna bolest zbog koje je ostao bez kose.

- Napao mi je korijen kose. Naravno, nadam se da će mi kosa opet narasti. Neću dopustiti da me bilo što obeshrabri - objasnio je Klasnić.

U bogatoj karijeri Ivan je nastupao za St. Pauli, Werder, Nantes, Bolton i Mainz ,a jučer (29. siječnja) proslavio je 40. rođendan. Na svom je Instagram profilu podijelio mnoge čestitke koje mu pristižu sa svih strana, a većina se prisjeća svojih trenutaka s Klasnićem na nogometnom terenu. 

Unatoč svemu Ivan nije odustao, nastavio se boriti i kad god može, odigrati još pokoju nogometnu partiju s prijateljima. A odigrat će ih još mnogo jer što je jedan virus da pokoleba ovakvog borca.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • branimir220250 30.01.2020.

    Samo hrabro❌

  • nikopolidis_71 30.01.2020.

    Ma budi celav, vidis kako Zizou i Barthez to furaju sa stilom. Samo nek bubrezi budu u redu i da nam pozivis jos 100 godina, killeru nas

  • Zamrzivač 30.01.2020.

    Copy Paste bagra. Covjek je vec neko vrijeme bez kose i nitko ga se nije sjetio spomenuti i jedan portal je to objavio jutros i sad vec mozes procitat na svakom koraku. To je nase novinarstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare