To je to što me zanima!

Prvo pojačanje: Hajduk dovodi mladog stopera iz Sampdorije

Hajduk svoje prvo pojačanje ovoga ljeta traže u talijanskoj Sampdoriji. Prema svemu sudeći vrlo su blizu potpisivanja mladog stopera Bože Mikulića koji je inače rođeni Splićanin
Vidi originalni članak

Hajduk polako gradi momčad koja će se sljedeće sezone ravnopravno natjecati s Dinamom i Rijekom za naslov prvaka Hrvatske, a prvo pojačanje trebalo bi stići iz Sampdorije.

U pitanju je mladi stoper talijanskog prvoligaša Božo Mikulić koji ima 21 godinu, a igranje u HNL-u mu nije strano. Naime, Mikulić je pretprošle sezone nastupao u dresu RNK Splita, a za taj klub je odigrao 32 utakmice. 

RASPORED HNL-A Dinamo otvara protiv Rudeša, Hajduk ima pakleni raspored!

Nakon avanture u Splitu Mikulić se zaputio u talijansku Sampdoriju bez odštete, a tamo je odigrao 23 utakmice za njihovu mladu momčad te je zabio dva gola.

Isto kao što je otišao u Sampdoriju, Mikulić bi u Hajduk trebao doći bez odštete, ali se Sampdorija osigurala s određenim postotkom od sljedećeg transfera.

Mikulić je inače igrao i za mlađe selekcije hrvatske nogomente reprezentacije. Tako je za U18 momčad odigrao samo jednu utakmicu, dok je za U19 momčad Hrvatske odigrao 16 utakmica.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 15.06.2018.

    Kako moze biti PRVO pojacanje , ako je Ivanovski vec pod ugovorom ??? Valjda drugo, iako rjec "pojacanje" olako svi koriste , nemoze svatko biti "mega-Ultra pojacanje" kao Stojanovic !

  • 15.06.2018.

    Moze me netko podsjetit kad se to hajduk borio za naslov prvaka😂😂

  • Joker123 14.06.2018.

    Odlicno

Komentiraj...
Vidi sve komentare