To je to što me zanima!

PSG bez Zlatana na momčad koja ih nije dobila osam godina

Parižani poraz 2006. nisu doživjeli u Lensu, već su izgubili na Parku Prinčeva. Lens ih je na svom terenu zadnji put pobijedio u ožujku 2004. Sada dolaze bez Zlatana
Vidi originalni članak

PSG nije dobro ušao u novu sezone francuskog prvenstva. Nakon devet kola su treći sa samo tri pobjede i čak šest remija te sedam bodova zaostatka za vodećim Marseilleom.

Dobra vijest za momčad Laurenta Blanca je da u 10. kolu idu na gostovanje kod 18. momčadi prvenstva, Lensa, koja za pobjedu ne zna posljednjih pet kola.

PSG u prvenstvu ima dva remija u nizu, međutim za Lens bi trebali imati i pomoć Thiaga Silve, koji je se vraća nakon dva mjeseca stanke. Zlatan Ibrahimović ipak nije još 100% spreman.

Još jedan podatak je na strani bogatih Parižana. Protiv Lensa nisu izgubili od studenog 2006. Nakon toga odigrali su deset utakmica, PSG ima šest pobjeda, a četiri su utakmice završile bez pobjednika.

Inače, PSG poraz 2006. nije doživio u Lensu, već su izgubili na Parku Prinčeva. Lens ih je na svom terenu zadnji put pobijedio u ožujku 2004.

Ostale detaljne kladioničarske najave današnjih i sutrašnjih utakmice potražite na goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • strmi007 17.10.2014.

    Onda će izgubiti i sad

  • 17.10.2014.

    Želim da Psg izgubi zato da što dulje prvenstvo bude neizvjesno. Neće Marseille dugo držat ovaj ritam, tako da će Psg opet osvojit

Komentiraj...
Vidi sve komentare