To je to što me zanima!

PSG izgubio, ali postao prvak Francuske zbog kiksa Monaca

PSG je osigurao drugi uzastopni naslov i četvrti ukupno nakon što je Monaco remizirao s Guingampom. Parižani su u nebitnoj utakmici izgubili od Rennesa 2-1
Vidi originalni članak

Paris Saint-Germain novi, stari je prvak Francuske osiguravši drugi uzastopni naslov u Le Championnatu i prije nego što je odigrao svoju utakmicu s Rennesom večeras.

Za osiguranje nove titule zaslužan je Monaco, koji je u ranijoj utakmici kiksao remiziravši kod kuće s Guingampom 1-1. To je značilo da je Monacov zaostatak od sedam bodova ostao nedostižan dva kola prije kraja. Danijel Subašić branio je cijelu utakmicu.

PSG je tako u revijalnoj utakmici protiv Rennesa imao priliku proslaviti naslov pobjedom, no momčad Laurenta Blanca izgubila je u Parizu 2-1. Lavezzi je donio vodstvo u 3. minuti, ali gosti su preokrenuli preko Kadira i N'Tepa u prvih pola sata igre.

No Parižanima to više nije bilo važno jer su osvojili četvrti naslov francuskog prvaka u povijesti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nocni_kupac 08.05.2014.

    Kiki Ibrahimovic je Svjetska klasa i stroj koji daje fascinantne golove koje mnogi napadaci ne mogu da daju cak ni u video igricama.

  • cfcchelsea 08.05.2014.

    ...hahahahha koja slika

  • muni seferendi 08.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare