To je to što me zanima!

"PSG mora prodati Maxwella, ima više naslova od mene..."

Imam 22 titule, samo Maxwell ima više. Dok ćemo god igrati zajedno u PSG-u, on će biti bolji, a to nije dobro za moj ego. PSG ga mora prodati, kazao je Ibrahimović
Vidi originalni članak

Jedan dan sin mi dolazi kući iz škole i kaže kako su mu djeca rekla da je Leo Messi najbolji na svijetu. Pitao sam ga što misli o tome. Rekao mi je: "Tata je najbolji".

U intervjuu za Le Parisien švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović odgovarao je na pitanja čitatelja. Ibra je vjerojatno igrač  s najvećim egom u povijesti nogometa, a to je dokazao puno puta. No da ima smisla za humor također nije novost.

- Imam 22 titule, samo Maxwell ima više. Dok ćemo god igrati zajedno u PSG-u, on će biti bolji, a to nije dobro za moj ego. PSG ga mora prodati, ili njega ili mene.

- Najveći napadač svih vremena? Ronaldo Luis Nazario de Lima. Nitko nije kompletan kao što je on bio. Van Basten je također u vrhu. No ako moram birati, onda je to Ronaldo. Fali mi jedino titula Lige prvaka, ali odmah mi je lakše kad se sjetim da je nema niti Ronaldo - rekao je Ibrahimović, koji je čak dobio svoju riječ u rječniku.

- Ponosan sam. Čast mi je što imam svoju riječ "zlataner". Nisam napravio ništa posebno, samo se trudim igrati najbolje što mogu - kaže nogometaš PSG-a.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Wolf Hustle 7 03.05.2014.

    Reprezentacija i karakter su jedine prepreke zbog kojih nije nikada bio ni blizu Zlatne Lopte. Sve u svemu pravi profesionalac, čvrst, pokretljiv i brz.

  • strmi007 03.05.2014.

    igračina i legenda

  • Crni Zoki 03.05.2014.

    Joj zajebava se lik. Zna on kako s vama novinarima treba. hehehehehehe Al fora je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare