To je to što me zanima!

PSG na svoju klupu dovodi Beniteza, a sanjaju i Becksa

Rafael Benitez, bivši trener Liverpoola koji je nakon debakla na klupi Intera ostao bez angažmana pregovara s francuskim PSG-om koji vabi i Davida Beckhama
Vidi originalni članak

PSG stvari radi u velikom stilu. Bogati Francuzi zahvaljujući arapskom kapitalu spremni su odriješiti kesu i za siječanjski prijelazni rok.

No osim poduže liste igrača Parižani brinu i o pojačanju na klupi. Tu im je dovoljna tek jedna jaka karika, a ime koje se spominje je ono Rafe Beniteza.

Bivši trener Liverpoola koje je vodio od 2004. do 2010. godine i s kojim je osvojio Ligu prvaka 2005. godine i FA Cup 2006. godine razgovarao je s čelnicima francuskog kluba. 

Nakon što je 'protjeran' iz Intera španjolski je stručnjak ostao bez angažmana. PSG upravo u Benitezu vidi zamjenu za Antoinea Kombouarea.

Parižani osim sa španjolskim trenerom pregovaraju već neko vrijeme i sa Davidom Beckhamom.

Engleski je nogometaš upravo završio sezonu američkog MLS-a s kojim je osvojio naslov i sada razmišlja o povratku u Europu. Beckham je ranije ove godine trenirao s momčadi Tottenhama, ali pred ponudama bogatih Katarana koji vode PSG-a malo je vjerojatno da će sletjeti opet na Otok.

Parižani bivšem igraču Manchester Uniteda nude 14 milijuna eura vrijedan ugovor u trajanju od 18 mjeseci.

PSG je trenutno druga momčad francuskog prvenstva, a na početku sezone su već utrošili 85 milijuna eura za pojačanja. Doveli su Jeremyja Meneza i Javiera Pastore, a sljedeći veliki 'zalogaj' čini se upravo Beckham. Igrač je već najavio kako će odluku u toku svoje karijere objaviti nakon Nove godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • igorskee 05.12.2011.

    Vabi, vabi...

  • 05.12.2011.

    ne sumnjam da neće isposlovat predobar ugovor za sebe.....klub nema limita u budžetu, mislim da će Rafa odvalit prvenstvo a nagodinu igra finale LP i gubi od Liverpoola.....YNWA

  • 05.12.2011.

    Mourinho said don't worry, Chelsea have nothing to fear But how he went so quiet, when up popped Luis Garcia His shot it had no power, but then he took his goal and now he's taking Rafa to Istanbul Rafael, Rafael, Rafa in Istanbul Benitez said don't worry, I'll wipe away your tears Cos Stevie G's a Red and a Red he'll be for years You can keep your John Terry, stick your Lampard up your **** Cos Carragher is here and Gerrard's staying ours Rafael, Rafael, Rafa in Istanbul

Komentiraj...
Vidi sve komentare