To je to što me zanima!

PSG potvrdio interes za Jose Mourinha i Cristiana Ronalda

Šeik Saoud Bin Abdulrahman, sportski savjetnik vlasnika PSG-a Tamima Bin Hamada Al-Thanija, potvrdio je interes pariškog kluba za Mourinha i Ronalda
Vidi originalni članak

Šeik Saoud Bin Abdulrahman, generalni tajnik Katarskog olimpijskog saveza i sportski savjetnik vlasnika francuskog nogometnog kluba PSG-a Tamima Bin Hamada Al-Thanija, potvrdio je interes pariškog kluba za Josea Mourinha i Cristiana Ronalda...

U razgovoru za francusku televiziju Canal + Šeik Saoud dao je naslutiti da će PSG prvom prilikom pokušati napraviti sve da u svoje redove dovede Realove portugalske zvijezde: stručnjaka pod pritiskom Mourinha i u posljednje vrijeme pomalo nezadovoljnog Cristiana Ronalda.

- Naravno da je PSG zainteresiran. U sportu je potrebno biti ambiciozan, a PSG želi samo najbolje i spreman je investirati u to koliko je god u mogućnosti - rekao je Al-Thanijev savjetnik.

Podsjetimo, već se naveliko piše o tome tko će na kraju tekuće sezone naslijediti Mourinha na klupi Real Madrida, nakon što je Portugalac doveo momčad u situaciju da nakon svega 15 utakmica zaostaje 11 bodova za Barcelonom.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • CpC-99 16.12.2012.

    idu ako ponude 200milja za obojicu lol

  • 2sm3tj65 16.12.2012.

    Ibra je bolji od Cristiana 100 puta

  • JanSmolec 16.12.2012.

    da malo čitate izjave od ibrahimovića ( što nema teorije da će 24 sata objavit) onda bi znali da ibra poštuje i ronalda i real i mourinha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare