To je to što me zanima!

PSG potvrdio naslov: Subašić opet ozlijeđen, Mbappé dao tri!

JEDAN, JEDINI Mbappé je današnjim hat-trickom stigao do 30 golova u sezoni u Ligue 1 čime je postao najmlađi nogometaš u povijesti francuskog prvenstva s takvim uspjehom
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Danijel Subašić morao je napustiti igru već u 13. minuti zbog ozljede prepone. Na golu Monaca ga je u derbiju kola francuskog prvenstva protiv PSG-a zamijenio Diego Benaglio i - doživio potop. PSG je slavio 3-1, a sva tri gola postigao je Kylian Mbappé.

Tek što je Benaglio ušao u igru, Mbappé mu je zabio gol (15'). Do kraja prvog poluvremena mladi Francuz postigao je još jedan (38'), a u nastavku susreta došao je i do trećeg gola (56'). Dani Alves dva puta mu je asistirao, Monaco je uspio smanjiti u 80. preko Golovina.

Mbappé je današnjim hat-trickom stigao do 30 golova u sezoni u Ligue 1 čime je postao najmlađi nogometaš u povijesti francuskog prvenstva s takvim uspjehom.

Za potpuno slavlje Parižana pobrinuo se Neymar, koji se vratio nakon tri mjeseca pauze, a koji je dobio priliku odmah na početku drugog poluvremena.

Valja istaknuti da je PSG danas na dresovima imao iscrtanu katedralu Notre-Dame, koja je ranije ovog tjedna izgorjela u požaru. Svi igrači su umjesto prezimena na dresu imali ispisano "NOTRE-DAME".

PSG je uvjerljivo osvojio naslov, a Monaco se i dalje grčevito bori za ostanak u ligi. Nalazi se na 16. mjestu, četiri boda iznad zone ispadanja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • potparol.fr 21.04.2019.

    Mbappé je pravo cudo .... neki dan pisete da je protjeran iz tima sad pisete da je dao tri gola . I sad se ja pitam koja je od ove dvije vijesti istina jer je logicno onda druga bila laz . Sve u svemu ,naslov je opet tu ...no jos jedan pokusaj da se napravi iskorak u Lp je ostao samo na pokusaju . Uz pametnu kupovinu preko ljeta u iducoj sezoni PSG moze i mora puno vise.

  • Danilo Ignacije Pribićević 21.04.2019.

    ljudi ne shvacaju kakav je zapravo izazov osvojiti seriju a 8 puta u nizu ili šampijonat 2 puta. covjek se jednostavno opusti i misli da je liga osiguran, a tek onda stvari nisu kako se cine. pa lakse je primieru ili premership osvojit. svaku utakmicu si 100% mentalno prisutan i znas da lako mozes izgubit ako se opustis. u seriji a i šampijnatu covjek pomisli da nemam pravog neprijatalja u naturalnom habitatu i onda se zna grdo iznenadit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare