To je to što me zanima!

Ludi Mario opet pukao! Nica ga poslala na tribinu da se ohladi

Nevjerojatno je kakav maler je Mario Balotelli. Ovaj put je zaradio klupu premda mu ide sasvim solidno i jedan je od najboljih strijelaca. Balotelli je po tko zna koji put preselio - na klupu
Vidi originalni članak

Činio se nedodirljivim, navijači su mu laskali, postao je ikona čim je došao na Azurnu obalu. Mario Balotelli ponovno je oživio karijeru u Francuskoj i sve je išlo prema tome da će konačno postati ono što se od njega toliko očekivalo - vrhunski nogometaš bistre glave.

Ali znate kako to ide. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Zabio je devet golova u 13 nastupa, Nica je i dalje u vrhu francuskog prvenstva, ali ni to mu nije osiguralo mjesto startera. Trener Favre zamjera mu što ne sudjeluje u obrani i to navodi kao jedan od razloga Nicinih lošijih rezultat u zadnje vrijeme, piše Gazzetta dello Sport.

- Od početka sezone pričamo o tome da ne sudjeluje dovoljno u obrani. Ali to je proces za koji treba nešto vremena.

Nevjerojatno je kakav maler je Mario Balotelli. Ovaj put je zaradio klupu premda mu ide sasvim solidno i jedan je od najboljih strijelaca svojeg kluba. No, kada glava nije dovoljno jaka i ne zna za dovoljno discipline i reda, ništa drugo se ni ne može očekivati. Vrlo vjerojatno je ovakvo obrazloženje paravan za nešto drugo. Kako god, Balotelli je po tko zna koji put preselio - na klupu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dr.House 13.02.2017.

    Ludi Mario??? Pa dobro Trifunovicu jesi ti normalan,kakav je ovo naslov???

  • 13.02.2017.

    e pa di je zavrsio taj adriano???bio he u interu....imao bobmu...a nakon toga mu se gubi trag..mislim da je u brazil otisao

  • nikopolidis_71 13.02.2017.

    Jednom glava, uvijek glava, nikad od njega igraca, nesto kao svojedobno Adriano

Komentiraj...
Vidi sve komentare