To je to što me zanima!

Pulišić nije smio biti igrač utakmice jer je - maloljetan

Tako je nagradu sponzora Heinekena, umjesto Pulišića, primio nizozemski stoper Virgil van Dijk. On, osim što je zabio gol u prvom dijelu za Liverpool, ujedno ima i 27 godina i može legalno piti alkohol u SAD-u
Vidi originalni članak

Christian Pulišić odigrao je fantastičnu utakmicu u pobjedi njegove Borussije nad Liverpoolom (3-1) u International Champions Cupu. Ali nagradu za igrača utakmice nije dobio. Jer postojao je jedan problem - nije bio dovoljno star!

Pulišić je zabio dva gola u drugom poluvremenu, a treći je namjestio u trijumfu u Charlotti i u velikoj većini susreta to bi bilo i više nego dovoljno da bude izabran za najboljeg pojedinca susreta. Ali, nedjeljnu je nagradu sponzorirao Heineken i 19-godišnji američki napadač hrvatskog podrijetla nije bio kvalificiran da je primi jer u SAD-u morate imati 21 godinu da biste mogli legalno piti alkohol.

Tako je nagradu, umjesto Pulišića, primio nizozemski stoper Virgil van Dijk. On, osim što je zabio gol u prvom dijelu za Liverpool, ujedno ima i 27 godina i može legalno piti alkohol u SAD-u.

No, iako nagradu nije dobio, mladi Borussijin ofenzivac pobrao je sve pohvale za odličnu predstavu u Charlotti nakon što je ušao u poluvremenu.

Prvo je u 66. minuti izborio penal i sam ga pretvorio u gol, a onda je u 89. postigao gol za 2-1 tako što je završio sjajnu kontru Dortmunda. Duboko u sudačkoj nadoknadi, prošao je braniča i šutirao, a Liverpoolov golman Karius odbio njegov udarac na nogu Jacoba Bruuna Larsena koji nije imao težak posao gurnuti loptu u praznu mrežu.

Borussiju u srijedu čeka dvoboj s Benficom, ali i ako opet bude briljirao, nagrada za igrača utakmice ostat će izvan njegova dosega...

VIDI OVO: Sve frizure Ivana Rakitića.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • flori 23.07.2018.

    Kako je lik uzeo loptu Gotzeu da puca penal,seronja umišljena!

  • GuŠP09 23.07.2018.

    To je onaj što je izabrao SAD jer je Hrvatska slabija i ima manje šanse se kvalificirati na svjetsko

  • MarioRonjak 23.07.2018.

    Ali zato oruzje možeš kupiti i koristit. Hmmm.

Komentiraj...
Vidi sve komentare