To je to što me zanima!

Puljani tvrde da Torcida šverca baklje "u tjelesnim otvorima"

Završeno je još jedno kolo HNL-a, što znači da klubovima slijedi nova runda kazni. Istra je kažnjena s deset tisuća kuna za utakmicu s Hajdukom, ali se s kaznom ne može nikako pomiriti...
Vidi originalni članak

Disciplinski sudac odredio je kazne za utakmice 13. kola prve HNL. Uz uobičajnu kaznu Hajduku od 12 tisuća kuna, kažnjena je i Istra s deset tisuća kuna za utakmicu s Hajdukom, a Dinamo za utakmicu protiv Cibalije s 11 tisuća kuna.

Kao i obično, posebno su zanimljiva obrazloženja kazni Hajduku. Ovoga puta Splićani su kažnjeni s 12 tisuća kuna, iako je stvarna kazna trebala iznositi 25 tisuća, zbog toga što su navijači Hajduka recidivisti. No, s obzirom da je Istra prodavala ulaznice navijačima Hajduka u slobodnoj prodaji, samim tim je na sebe preuzela dio odgovornosti, pa je kazna Hajduku upola manja.

Posebno je komično obrazloženje Istre, koja je veliki broj baklji objasnila mogućnošću da su ih navijači Hajduka na tribine unijeli "u tjelesnim otvorima". Požalili su čelnici Istre da je baklje nemoguće otkriti pretresom, jer eto navijači ih...

Nije teško zamisliti na što su pod tim mislili, ali je teško u tako nešto povjerovati.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • zuluf_52 06.11.2016.

    Moguće, meni su navijači Hajduka uvjek bili čudni, kao da su homoseksualci.

  • SilikoniralaSiSe 27.10.2016.

    ovoliko mržnje prema hajduku i Dalmaciji nisam znao da postoji

  • POTPEC 27.10.2016.

    Koliko pametnih komentara. Jedva jedan ili dva. Svi dobro znamo kako se baklje unose, kada i zašto, ali zašto istinu reč kad je bolje srat po drugima. Vrlo dobro znamo da je lako uočiti prilikom pretresa di su i koliko ima baklji na pčojedincu, ali zašto to na ulazima ne rade to tribate pitat policiju i osoblje na stadionu. Vrlo dobro znamo da se baklje unose danima prije i sakrivaju po tribinama. Kako ih nadređeni ne mogu nači to se zapitajte, a ne srat po bilo kojoj navijačkoj skupini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare