To je to što me zanima!

Pupek 'dobio po lampi': Težak nokaut u borbi za pojas WBC-a

Godinu dana nakon što je postao prvak Mediterana, Luka Pupek dobio je priliku boksati za svjetski juniorski naslov u Južnoafričkoj Republici, ali nije mogao parirati dvije godine starijem Maonu Allyju iz Tanzanije
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski boksač Luka Pupek (19) izgubio je u borbi za naslov juniorskog prvaka u srednjoj kategoriji po verziji WBC od Maona Allyja (21) iz Tanzanije nokautom u drugoj rundi na priredbi u Johannesburgu.

Iako se Luka dobro držao u prvoj rundi, oborio ga je Allyjev kroše poslije deset sekundi druge runde, nakon kojega je sjelo još nekoliko teških udaraca.

Bilo je jasno da se nakon toga neće moći vratiti pa je boksač iz Tanzanije novom serijom udaraca samo dovršio posao na nepostavljen blok hrvatskog predstavnika. Bio je to prvi poraz za Pupeka u 12. borbi u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • Sve je propalo, izgubilo sjaj 26.02.2018.

    Nikada se nisam bavio boksom osim uličnim. Ali ovaj papak je veći amater od mene u svakom pogledu.

  • plutarh 25.02.2018.

    čitam ove komentare, valjda iz čistog mazohizma i vidim s kojim užitkom pratite poraze bilo koga tko ima veze s Hrvatima!....I sve neki "informirani" tipovi, o ovom mladom boksaču znaju "sve" !...kojoj političkoj stranci pripada, tko mu je "sponzor", tko mu je i što otac, znaju da mu je naša predsjednica "kuma", znaju njegove hobije, curu mu poznaju još od malih nogu , znaju kakvu glazbu sluša , kakve filmove voli, koliko spava, što jede, ...ma sve , ko da su s njim odrastali u istom haustoru i zajedno išli u razred. Ja ovako neinformiran kakav jesam, mada pratim sport, nisam niti čuo za njega ....al sam ovdje naučio da pošto je mladac bosanski Hrvat, da je svakako poželjno mrziti ga , poželiti mu još puno batina i da se tome , politički korektno, svakako treba veseliti. ...Dobro, znam da na ovom i ovakvim portalima ima njih koji su tu po službenoj dužnosti u hrpi "različitih " profila kao dežurni "obožavatelji Hrvata" koji onda svojim brojem i količinom komentara "dokazuju da "nas" ima" pa onda hračkaju po svemu hrvatskom , ali ipak je zanimljivo vidjeti ih , ovako , sve na hrpi - po istom partijskom zadatku ....

  • Vrac666 25.02.2018.

    Jbg nije malac kriv što mu nitko nije reko da ide u ring gdje nema tate samo kmica zeljna krvi

Komentiraj...
Vidi sve komentare