To je to što me zanima!

Putin 'zagrmio', Rusi se snašli pa izgradili najbizarniji stadion

Bila to šala ili ne, možda je Putinova 'opasna' poruka malo preplašila izvođače radova u Ekaterinburgu. Taj stadion renoviran je između 2007. i 2011. te je tako dobio lijepi ovalni izgled koji je morao biti narušen
Vidi originalni članak

Bilo kakvo kašnjenje u pripremi za Svjetsko prvenstvo je nedopustivo, ne smijete biti lijeni - oštro je upozorenje ruskog predsjednika Vladimira Putina ministru sporta Pavelu Kolobkovu.

Kao što je već dobro poznato, Svjetsko prvenstvo u nogometu 2018. igrat će se u Rusiji.

Na kašnjenja u izgradnji nisu imuni ni Rusi, to se događa gotovo svakom organizatoru velikih natjecanja, ali na kraju sve protekne u najboljem redu.

Možda je Putinova 'opasna' poruka malo preplašila izvođače radova u Ekaterinburgu. Taj stadion renoviran je između 2007. i 2011. te je tako dobio lijepi ovalni izgled.

Međutim, pojavio se ogroman problem - kapacitet stadiona je 'stao' na 27 tisuća gledatelja i to ne ispunjava Fifine zahtjeve.

VIDEO

Rusi su odmah pronašli soluciju. U strahu od Putina ili ne, pala je improvizacija. Jedan dio stadiona su otvorili pa postavili veliku montažnu tribinu čime je kapacitet odmah porastao na uvjetovanih 45 tisuća mjesta.

Eh, sada to izgleda pomalo čudno i bizarno. Ovalni oblik narušava ta nova improvizirana tribina smještena izvan stadiona i ako Putin 'zagrmi', smišljaj i sređuj stvar kako god znaš...

Idi na 24sata

Komentari 42

  • hej dude 05.10.2017.

    netko će u zatvor

  • pAtiS3riDalje 05.10.2017.

    Na ulazu dobiješ molitvenik..na Ruskom naravno

  • burek. 04.10.2017.

    na svako sjedište po dalekozor i mirna bosna

Komentiraj...
Vidi sve komentare