To je to što me zanima!

Puyol i Milito opet na treningu, dopinška kontrola u Barceloni

Momčad aktualnih prvaka posjetila je dopinška kontrola Europske nogometne federacije. Nitko od odabranih igrača nije 'pao'. Treninzima su se vratili Puyol i Milito
Vidi originalni članak

Carles Puyol priključio se u četvrtak radu na treningu u okruženju ostatka momčadi, kao i Gabriel Milito. Također, momčad aktualnih prvaka posjetila je i dopinška kontrola Europske nogometne federacije (UEFA).

Nakon nekoliko dana zasebnih treninga kapetan kluba vratio se u okrilje momčadi pred subotnju ligašku utakmicu protiv Malage, kao i, onu daleko važniju budući da je naslov u Primeri već obranjen, finalnu u Ligi prvaka. Igrat će ju sastav Josepa Guardiole protiv Manchester Uniteda na Wembleyju 28. ovog mjeseca.

Na medijima otvorenom treningu ukazala su se i neka poznata lica, poput Barçine legende Luisa Suareza, ili, pak, Claudija Ranierija i Ernesta Valverdea.

Maxwell, Thiago, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Pinto, Afellay, Abidal, Krkić i Iniesta podvrgnuti su rutinskom UEFA-inom dopinškom testu. U ovoj sezoni niti jedan igrač katalonskoga kluba na istom nije "pao".

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Nisam Taj 20.05.2011.

    Čitam neke komentare i ne vjerujem svojim očima u pročitano,po nekima su igraci Barce pod dopingom ali im UEFA gleda kroz prste jer su upravo iz Barcelone ??? Pa ako je tako čemu uopče toliki testovi kojih Barcelona u zadnje vrijeme ima ubjedljivo najvise ? To sve govori koliko je Barcelona zaštičene kod UEFE a toliki doping testovi svi znamo na čiji nagovor dolaze,naravno da Real pritišče UEFU na sve moguče načine kako Barca ne bi uzela svoju 4. LP !!! Jal Reala je toliko jadan a oni su postali definitivno "seljacki klub" a ne ono što su nekad bili.U Madridu jednostavno ne mogu podnet toliku dominaciju Barce jer nemaju rijesenja protiv njih,trose enormne sume novca kako bi bili 2. a to ce i ostati dok god je Messi u Barci jer nikad niti jedan igrac nije cinio toliku razliku i bio toliko nadmocan ostalima na svijetu. Upravo zbog toliko jadnih pokusaja Reala da omalovaze ovaj veliki klub volim Barcelonu koja je dominantna u Spanjolskoj kako general Franco ne proovodi svoju fasisticku politiku tamo i dijeli naslove Realu a ubija duznosnike Barcelone,krade dobivene utakmice u kojima Barca na poluvremenu vodi sa vise od 3 gola ali im svlacionicu u pauzi posjecuju tajne sluzbe i prijete da izgube inace su im porodice ugrozene ili im preotima igrace pod prijetnjom smrti,to je gospodo moja istina o "velikom" Realu i njihovim naslovima,a o postupcima "special 5" ove godine koji je svoju nemoc i neznanje prebacio na suce jer mu je tesko priznat da ga Guardiola nadigro u svakom pogledu.Siguran sam da on pati jer nikad nije bio nogometas nego samo trener sa najvecim proracunima klubova koje trenira.Game over,please insert another 300 000 000 E

  • JURAJ_2 19.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_82796 19.05.2011.

    Nitko njie ''pao'' pa naravno da nije pao pa nesmije past,prejaka je ta barcelona medijski financijski i opće poznato je da je nogomet odavno prestao biti sport,to je predstava koja se masno plaća i od koje se masno zarađuje,a to da su nadopingirani jesu ko svinje samo se to ne otkrije nikad i kao što sam rekao nesmije se otkrit zbog njih a najviše zbog nas jer mi to gledamo oni zabavljaju i zarađuju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare