To je to što me zanima!

Quaresma napustio Porto i postao novi igrač Intera!

Kao što je najavljivano cijelog prošlog tjedna, dosadašnji član Porta Ricardo Quaresma postao je igrač Intera, kojem će se priključiti idućih dana
Vidi originalni članak

U nedjelju popodne Inter je dogovorio zadnje uvjete transfera krilnog igrača Ricarda Quaresme iz Porta. Iako se najavljivalo da će Quaresma već tijekom nedjelje sletjeti u Milano, on će se novom klubu ipak priključiti početkom idućeg tjedna, kada će biti predstavljen u dresu "nerrazurra".
Inter je talentiranog 24-godišnjeg igrača upotrebljivog na lijevom i desnom krilu platio 18 milijuna eura, a u Porto je poslao 21-godišnjeg Pelea.
Trener Jose Mourinho tako je, samo nekoliko sati prije zaključivanja prijelaznog roka, dobio igrača koji mu je bio na vrhu popisa želja kad je preuzimao Inter. Očekuje se da će ga na početku koristiti na desnom krilu, gdje će zamijeniti Luisa Figa. On je započeo utakmicu protiv Sampdorije u subotu, no odigrao je vrlo loše.
- Treba mi igrač kao što je Quaresma, brz je i sposoban napraviti razliku u svakom trenutku - govorio je Mourinho u petak, kad još nije želio konačno potvrditi dolazak Portovog Harryja Pottera. Portugalski navijači nadjenuli su mu taj nadimak zbog "čarolije" kojom je bacao u očaj protivnike u portugalskom prvenstvu i Ligi prvaka.

QUARESMA U MILANU VEĆ VEČERAS!

Prema nekim informacijama iz talijanskih medija, Quaresma je već na putu za Milano, gdje će večeras potpisati ugovor. U nedjelju ujutro posao je zamalo propao jer je Porto inzistirao na isplati u dvije rate, dok je Inter želio igrača platiti u četiri rate. No, sve je riješeno i na račun Porta će u tri navrata leći po šest milijuna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ferenc16 01.09.2008.

    niti on im nebu pomogel da neke osvoje

  • Trollaš_me 01.09.2008.

    stvarno je jedan od najboljih

Komentiraj...
Vidi sve komentare