To je to što me zanima!

Quieroz: Ronaldo će igrati protiv BIH unatoč ozljedi

Portugalski izbornik Carlos Quieroz će za dvije dokvalifikacijske utakmice s BIH zvati Ronalda makar igrao ozlijeđen samo nekoliko minuta
Vidi originalni članak

Realova zvijezda Cristiano Ronaldo podigao je mnogo prašine zadnjih dana. Zapravo njegova ozljeda koja bi mogla portugalskoj reprezentaciji otežati put do Južne Afrike. Portugalski izbornik Carlos Quieroz je svjestan Ronaldovog problema, ali je spreman riskirati i uvrstiti ga u momčad protiv najugodnijeg iznenađenja posljednjeg kvalifkacijskog ciklusa, reprezentacije Bosne i Hercegovine.
- Pozvat ću Ronalda i nadam se da će nam pomoći, pa makar odigrao i samo nekoliko minuta – izjavio je Quieroz za španjolsku Marcu.
Izbornik je pozivanjem Cristiana u nacionalnu momčad razljutio čelnike Real Madrida koji smatraju kako će CR9 samo pogoršati ozljedu gležnja koju je zaradio u utakmici Lige prvaka protiv Marseillea. No, Quieroz vjeruje u potpuni Ronaldov oporavak do uzvratne utakmice u Zenici.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • krajisnik 07.11.2009.

    Pa cujte, da se ne boje Bosne mislite da bi ga zvali???!!! I na to sve ako se povrijedi bit ce po novinama da su Balkanci odnosno Bosanci brutalni i da igraju ragbi.!! Taj se Queiros prepao tek kad je vidio koliko je Bosna zabila golova i koja je bila gol razlika. Ma mislim i imam dobar osjecaj za prvu utakmicu da ce biti remi ili pobjeda Bosne. Na strani sam Bosanaca naravno! ;) Hajde Ciroooo peeeddddeeeerrruuuuu!! ;)

  • JAX 07.11.2009.

    ovaj real ima pravo da tuzi queiroza za dusevne boli prvo im je prije par godina sasvim upropastio momcad a sada ce im i najboljeg igraca

  • Knight Cross 07.11.2009.

    kreten taj izbornik...

Komentiraj...
Vidi sve komentare