To je to što me zanima!

R. Benitez: Titula prvaka ove sezone ide Liverpoolu

Rafa Benitez je nakon pobjede protiv Chelseaja u 'sedmom nebu'. Svi su mu igrači savršeni, a već je počeo pričati i o dugo čekanom naslovu prvaka
Vidi originalni članak

Liverpool ove sezone pobjeđuje protiv najvećih rivala u Premiershipu. Svih prošlih godina imali su snažne momčadi, no nikako se nisu uspijevali progurati ispred Mnchestera i Chelseaja. Ove su godine prvo "skinuli skalp" Manchesteru, a jučer je stradao i Chelsea.
- Imamo kvalitetu i mentalitet da se borimo i pobjeđujemo najkvalitetnije momčadi. Ako smo pobijedili na gostovanju kod Chelseaja, možemo svladati bilo koga u gostima. Pokazali smo da mislimo samo na pobjedu, a protiv momčadi poput njih to nije lako. Moji igrači u svakom trenutku znaju što im je činiti, a kad je tako nikome nije lako protiv nas - priča Rafa.
Podsjetimo, Liverpool je u nedjelju golom Xabi Alonsa u desetoj minuti odnio tri važna boda sa Stanford Bridgea. Nalaze se na vrhu tablice i imaju pobjede protiv Uniteda i Bluesa, što je svakako poticaj za Liverpoolove igrače. Titula se nakon 19 sušnih godina konačno smiješi legendarnom Kopu. Zanimljiv je i podatak da su prekinuli Chelseajev niz nepobjedivosti na domaćem stadionu koji je trajao čak 86 utakmica.
- Pobjede poput ove svakako su poticaj za moje igrače. Pokazali smo mentalitet. Prije ove utakmice vraćali smo se iz minusa nekoliko puta, sada smo poveli na samom početku i uspjeli održati tu prednost do kraja, a to je strašno važno - kaže Benitez. U srijedu ih čeka Portsmouth i svi navijači očekuju nastavak serije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BBBoXer 27.10.2008.

    zao mi je ali titula ide ARSENALU !!!!!!!!! go goonerssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111

Komentiraj...
Vidi sve komentare