To je to što me zanima!

'R. Nelson mi je htio napraviti dijete umjesto da se potukao'

Roy Nelson je cijeli mjesec govorio kako ćemo se potući te kako me želi nokautirati, da bi onda došao i umjesto toga mi cijelu borbu pokušavao napraviti dijete, napisao je Derrick Lewis
Vidi originalni članak

Američki UFC borac Derrick Lewis hrvatskoj publici je poznat po nastupu u zagrebačkoj Areni. Tada je nokautirao Gabriela Gonzagu, a nakon što je pobijedio, rekao je da se jedva čekao maknuti s njega i otuširati jer je predlakav.

Slična situacija dogodila se i nakon Lewisove pobjede nad Royom Nelsonom, čovjekom koji je pobjedio Cro Copa. Američki teškaš je odmah nakon borbe kritizirao svoj nastup i rekao da želi revanš, premda je pobijedio, jer publici nije mogao ponuditi ono što je htio. Svoju ljutnju je objavio na Twitteru.

- Roy Nelson je cijeli mjesec govorio kako ćemo se potući te kako me želi nokautirati, da bi onda došao i umjesto toga mi cijelu borbu pokušavao napraviti dijete. Zlo mi je od takvih boraca, koji jedno pričaju, a onda dođu i uopće se ne bore. Ili se bori ili je*eno zašuti kad to pokušavaš najaviti - napisao je Lewis.

Inače, Lewisu je pobjeda protiv Nelsona bila četvrta u nizu, a trenutno je 11. izazivač.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare