To je to što me zanima!

R. Prosinečki: Prekinut ćemo Partizanov niz, bit ćemo prvaci

Možemo se nadati da ćemo ove godine biti favoriti nakon četiri titule Partizana i da ćemo osvojit prvenstvo. To je najveći cilj i on se mora ispuniti, rekao je Prosinečki
Vidi originalni članak

Hrvatski stručnjak na klupi nogometaša Crvene zvezde Robert Prosinečki optimistično je najavio novu sezonu srpskog prvenstva koja započinje ovog vikenda...

Zvezda će na otvaranju u subotu gostovati kod Spartaka iz Subotice.

- Možemo se nadati da ćemo ove godine biti favoriti nakon četiri titule Partizana i da ćemo osvojit prvenstvo. To je najveći cilj i on se mora ispuniti – prenosi B92 riječi Prosinečkog.

Uz Crvenu Zvezdi i Partizana, Prosinečki očekuje da bi se u borbu za naslov mogla uključiti i Vojvodida, ali na pitanje tko će biti prvak hrvatski trener jasno kaže:

- Mi!

Protivnik u u 4. pretkolu Europa lige za Zvezdu će biti francuski Rennes, a Prosinečki je na kraju rezimirao ambicije beogradskog kluba.

- Ulazak u Europa ligu zavisi od Rennesa, ali mislim da se i tu može, kao i u Kupu. Pokušat ćemo na sva tri fronta pa ćemo vidjeti dokle možemo. Vjerujem da imamo dobru ekipu, da smo uhvatili ritam i da ćemo igrati sve bolje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • berislae1 12.08.2011.

    Ajmo "hrvatine" navijajte za zvezdu...a vi što govorite da je otišao tamo ili vamo...da je uzeo kinu...Mene nisu napali Kinezi pa nemam razloga da ih mrzim...mrzim one koji jesu...a vi što navijate za zvezdu,ionako me se ne tićete,ne tangirate me i nikad niste...takvi u mom društvu ne posoje i na to sam ponosan!!!

  • Messi100 12.08.2011.

    ajmo svi mo uz tebe bez obzira što treniraš Zvezdu ti si naš i želimo ti sve najbolje :))

  • kozara 12.08.2011.

    bravo decembarski. svi smo uz tebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare