To je to što me zanima!

Rađa se nova legenda? Tottijev sin najbolji strijelac turnira...

Cristian Totti 11-godišnji je sin legende Rome i proglašen je najboljim strijelcem turnira Torneo Memorial Mariotti. Zabio je osam golova, naravno u dresu Rome, a s tribina ga je gledao ponosni otac
Vidi originalni članak

Kakav otac, takav sin. Tako su otprilike talijanski mediji naslovili predstavljanje Cristiana Tottija, 11-godišnjeg sina legende Rome Francesca. Povod? Maleni Cristian očito ide očevim stopama. Sin legende Rome najbolji je strijelac turnira Torneo Memorial Mariotti s osam golova i usporedbe sa slavnim ocem nisu mogle izostati.

Cristian, naravno, igra za Romu, a sa svojom je momčadi ispao u četvrtfinalu turnira koji je osvojio Milan pobijedivši Inter u finalu. Totti junior je zabio osam golova te je potpuno zasluženo osvojio 'zlatnu kopačku'. Uspjeh raspucanog sina s tribina je pratio legendarni kapetan rimske momčadi.

Francesco Totti cijelu je karijeri u voljenoj Romi, ima gotovo 800 nastupa u najdražem dresu i nije nikakvo čudo što i njegov potomak igra u istom klubu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Dr.Gonzo. 18.04.2017.

    Ne bi mu trebao biti problem osvojiti vise trofeja od starog na klupskoj razini. Samo da ode u klub u kojem je to moguce , u romi se nece bas naosvajati.

  • citalacvjerni 18.04.2017.

    capitano

  • It's kišing 18.04.2017.

    Da ga je napravio koju godinu prije mogli su zajedno zaigrat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare