To je to što me zanima!

Rabotničkom prijeti kazna zbog rasističkog vrijeđanja

Majmunskim su poklicima navijači Rabotničkog pratili svaki kontakt s loptom Ngoga i Amooa. Makedonski savez kažnjen je s 10 tisuća funti
Vidi originalni članak

Novi su rasistički ispad priredili makedonski navijači u Skopju, tijekom prve utakmice trećeg pretkola Europa lige između domaćeg Rabotničkog i Liverpoola. Majmunskim su poklicima navijači pratili svaki kontakt s loptom Davida Ngoga i Davida Amooa. Ngog je inače zabio oba gola za goste u njihovoj 2-0 pobjedi. Zbog ovog ispada Rabotničkom prijeti oštra financijska kazna iz Europske nogometne federacije (UEFA). Nije prvi put da Makedonci imaju problema s primitivizmom nogometnih navijača. Godine 2003. rasistički su u Skopju vrijeđani engleski reprezentativci Sol Campbell, Ashley Cole i Emile Heskey, koji su nastupili u kvalifikacijskom dvoboju za Euro 2004. godine. Tom je prilikom na tribinama gorjela engleska zastava. Nakon svega, Makedonski je nogometni savez kažnjen s 10.730 funti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • real 30.07.2010.

    kaznjavanje je OK, ali ovdje je i Liverpul kriv jer ne samo sto niko od zvijezda nije nastupio ( navodno su zvijezde imali samo 4 dana treninga), nego nisu ni doputovali, trebao je bar netko od njih biti tu, makar na klupi pricuva.

  • Torres_9 30.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • BIRAJ.online 30.07.2010.

    ovaj na slici izgleda kqao majmun... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare