To je to što me zanima!

Račić jedva čeka doći u Arenu: Spreman sam za borbu karijere

Najjača europska borilačka promocija KSW stiže u Zagreb 9. studenog ove godine, a na toj će se priredbi boriti i Antun Račić za pojas prvaka u bantam kategoriji protiv Poljaka Damiana Stasiaka
Vidi originalni članak

Jako sam ponosan sto ću se pred svojom publikom boriti za pojas prvaka KSW-a ujedno to ce biti prvi put u povijesti KSW-a borba za titulu do 61 kg. Nakon 4 uzastopne pobjede napokon sam dočekao tu priliku da se borim za titulu u najjačoj europskoj organizaciji KSW, rekao je hrvatski borac Antun Račić (29).

Nakon odličnog starta i četiri vezane pobjede u najjačoj europsko borilačkoj organizaciji, Račić je dobio priliku za borbu za titulu. 

- Moj protivnik je Damian Stasiak najbolji poljski borac do 61 kg. On dolazi u KSW nakon šest borbi u UFC-u. Sigurno težak protivnik, ali ja ću biti spreman. Ovo je borba moje karijere - jasan je hrvatski borac koji je svjestan kvalitete protivnika:

- On već ima pobjedu u Areni Zagreb kada je pobijedio Filipa Pejića. Ja ću se potrudit da ne uspije ponoviti isto. KSW 51 ce biti sigurno jedna od najvećih MMA priredbi u Europi jer na njoj ce nastupiti još dosta Hrvatskih boraca kao i najbolji europski borci. Ovakva MMA priredba još nije bila na našim prostorima tako da se definitivno treba doći pogledati 9. studenog - poručio je Račić.

U Arenu za 50 kuna, Zagreb postaje borilačka Meka

Iz Srbije dolazi Aleksandar Ilić, iz Crne Gore ultrapopularni Vaso Bakočević, Bosnu i Hercegovinu predstavljat će Erko Jun, a doći će i najbolji hrvatski borci. Najveći poljski adut bit će Borys 'tasmanski vrag' Mankowski

Borbu će imati Filip Pejić, a ako sve bude po planu, u ring bi trebao i teškaš Ante Delija koji je nedavno zbog sitne ozljede morao odustati od PFL-ovog turnira. Delija bi mogao otpasti ako se vrati u PFL-ov turnir kao zamjena. Nažalost, u Zagrebu neće biti ljubimca hrvatske publike, hrvatsko-japanskog teškaša Satoshija Ishiija. Priliku će dobiti i Aleksandar Rakas i Ivan Erslan. A tu će biti i Roberto Soldić koji dolazi na krilima pobjede protiv Pietrzaka.  Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 50 do 300 kuna.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • x00x 26.09.2019.

    kaj nije pejic nes trebao u UFC?

  • EchteLiebe 26.09.2019.

    Bravo za organizaciju, poznata regionalna imena i vecina dobri i talentirani borci, ovog vasu ne mogu podnijet al ga publika ocito voli tak da jd ovo dobar event za popularizaciju sporta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare