To je to što me zanima!

Radamel Falcao ide u Monaco: Atletico će dobiti 60 mil. eura?

Iako ovu vijest treba uzeti s rezervom, La Sexta rijetko kada objavljuje krive informacije, a ne treba zanemariti da je vlasnik Monaca ruski milijarder Rybolovlev
Vidi originalni članak

La Sexta, španjolska TV postaja, tvrdi kako je napadač Atletico Madrida Radamel Falcao dogovorio sve s francuskim Monacom. Francuski će klub za usluge kolumbijskog napadača Atleticu platiti 60 milijuna eura, a Falcao će zarađivati oko 10 milijuna godišnje.

Iako ovu vijest treba uzeti s rezervom, La Sexta rijetko kada objavljuje krive informacije, a ne treba zanemariti da je vlasnik Monaca ruski milijarder Dmitry Rybolovlev.

Monaco, za koji brani hrvatski reprezentativac Danijel Subašić, gotovo sigurno će od sljedeće sezone ponovno igrati u prvoj ligi, a vlasnik kluba želi ovog ljeta složiti momčad s kojom bi ugrozio PSG.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • DelPiero10_1 10.05.2013.

    Ja ne znam dal će otić ili neće, ali kad se lani u ovo doba počelo pisati o Ibrahimoviću u PSG-u, svi ste ovdje pisali da to nije moguće, pa eto čovjek je sad tamo.. Tako da nemojte pametovati.. Čovjek koji je kupio Monaco je navodno bogatiji od Abramoviča i uložit će koliko je god potrebno da momčad dovede na tron Francuske, a možda jednom i na tron Europe..

  • chelseaMG 10.05.2013.

    sve je moguće. monaco ima para, falcao voli izazove, sada ulaze u 1.ligu i ne pitaju za cijenu.

  • nemamveze 10.05.2013.

    nevjerujem da je to istina, može u bilo koji veliki tim i dobit dobru lovu

Komentiraj...
Vidi sve komentare