To je to što me zanima!

Radovani umjesto Šuprahe: Smirit ćemo tenzije s HNS-om

Svjestan sam da kao jedan član od njih 17 u IO HNS-a nemam što tražiti, ali inzistirat ću na ulasku u Odbor za hitnost, rekao je novi predsjednik županijskog NS-a
Vidi originalni članak

Sa 46 glasova za i samo dva suzdržana predsjednik Hajdukove skupštine Vinko Radovani izabran je za novog predsjednika Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije. Radovani na mjestu predsjednika nasljeđuje Alojzija Šuprahu, a gotovo jednoglasna podrška svjedoči o velikom zaokretu koji očekuje županijski savez.

- Želim zahvaliti prije svega svim skupštinarima, a onda i obećati bolji rad, povratak mira i dostojanstva u savez. Što se tiče naše participacije u HNS-u, želimo spustiti tenzije i krenuti s partnerskim odnosima. Svjestan sam da ja kao jedan član od njih 17 u IO HNS-a nemam što tražiti, ali inzistirat ću na ulasku u Odbor za hitnost jer su tamo i predstavnici Dinama i Rijeke - rekao je Radovani.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • kakogod 12.03.2016.

    Službeno se smiruje, ali rat do istrebljenja mafije iz nogometa i sporta, za pravednost i poštenje te za jednak status svih sudionika je tek počeo. S obzirom da mafijaška zvjerad ne želi iz brloga i glumi državu u državi te da ima potporu određenih političkih krugova i velike većine medija na čelu s Hanžekovićevim EPH-om, bojim se da će još bit svega... Inače, najveći, najslavniji i najpopularniji hrvatski nogometni klub prešao je brojku od 30.000 evidentiranih članova za 2016. godinu... Trenutno nas je 30.410..

  • hyndai 12.03.2016.

    A zašto ovoga tipa zovu Kradovani? I to njegovi.

  • hyndai 12.03.2016.

    A zašto ovoga tipa zovu Kradovani? I to njegovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare