To je to što me zanima!

Rafa Benitez: Mascherano će sigurno ostati s nama

Liverpool nastavlja obavljati pregovore sa svojim sadašnjim najvećim zvijezdama, te ih pokušava na dulje vrijeme ugovorima vezati uz Anfield...
Vidi originalni članak

Već je ranije Liverpool produljio ugovore sa Stevenom Gerrardom, Fernandom Torresom i Dirkom Kuytom, a ostao je još argentinski veznjak Javier Mascherano (25). Igrač kojeg obožava argentinski izbornik Diego Maradona ima valjani ugovor do 2012. godine, no pritisak ponajprije Barcelone i drugih klubova je sve jači.
- Svakodnevno razgovaramo s njim i čini mi se da smo jako blizu dogovora. Mascherano je zainteresiran za ostanak i vjerujem u dogovor. Zapravo, još su nam samo sitnice ostale da finaliziramo cijelu priču - rekao je Španjolac Rafael Benitez, trener momčadi koja ove sezone ne ostvaruje rezultate u skladu očekivanja.
Liverpool je ove sezone ispao u Ligi prvaka nakon natjecanja po skupini. Dalje su nastavili s natjecanjem u Europa ligi, gdje su izborili prolaz u četvrtfinale. U Premiershipu se, pak, bore za četvrto mjesto koje naredne sezone vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare