To je to što me zanima!

Rafa Benitez traži čak 70 milijuna eura za pojačanja

Španjolac ima s Liverpoolom ugovor do 2014. A po najavama da za novu momčad treba skoro 70 milijuna eura, očito ne namjerava otići iz kluba
Vidi originalni članak

Trebam najmanje tri do četiri nova nogometaša za sljedeću sezonu, izjavio je menadžer nogometaša Liverpoola Rafael Benitez u razgovoru za Daily Star. Engleski tabloid tvrdi da Španjolac planira pregovore odraditi s novim direktorom kluba, Martinom Broughtonom, u što skorije vrijeme. Od njega će navodno tražiti 60 milijuna funti za pojačanja u ljetnome prijelaznom roku.
- Volio bih se naći s Martinom Broughtonom tijekom sljedećeg tjedna. Ne znam kakav je njegov rasored. I ja imam puno posla oko nogometnih operacija, no moramo se naći i prodiskutirati o svemu što nas čeka - rekao je Benitez, te otkrio pritom vlastitu namjeru da se zadrži na Liverpoolovoj klupi, unatoč glasinama o mogućem prelasku u Juventus ili Real; ugovor s klubom ima do ljeta 2014. godine.
- Vidim da o nužnosti jačanja momčadi izjave već daju naši najznačajniji igrači. Razgovarao sam s njima i oni jako dobro znaju u čemu je naš problem. Jamie Carragher govorio je nedavno da nam trebaju tri ili četiri pojačanja, a Fernando Torres spominjao je četvoricu ili petoricu prinova - nadovezao se trener na želje svojih igrača i dodao da će pritom da će pokušati ove sezone zaključiti sezonu što dostojanstvenije. Liverpool će se boriti za prvi naslov pobjednika Europa lige (u polufinalu igra s madridskim Atleticom) te odlučivati o naslovu engleskih prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Philly76 18.04.2010.

    pa i vrijeme je da se liverpool pojača kak treba

Komentiraj...
Vidi sve komentare