To je to što me zanima!

Rafa Nadal pokeraš: Još mora raditi na bleferskim grimasama

Vanessa Selbst, 29-godišnja Amerikanka s najvećom zaradom u povijesti pokera među ženama, "isprašila" je Nadala u humanitarnom okršaju u Texas Hold’emu...
Vidi originalni članak

Na teniskim terenima, posebno zemljanim, Rafael Nadal praktički je nedodirljiv. Dobar je i za pokeraškim stolom, ali ni približno dobar za suprotstaviti se najboljima na svijetu.

To mu je dokazala Vanessa Selbst, 29-godišnja Amerikanka s najvećom zaradom u povijesti pokera među ženama, koja ga je “isprašila” u humanitarnom okršaju u Texas Hold’emu u Monte Carlu.

- Bila je čast i zadovoljstvo igrati s tobom, jedva čekam revanš. Uništi sve idućeg tjedna - napisala je Selbst na Twitteru uz priloženu fotografiju s Nadalom.

Na crvenoj zemlji u Monte Carlu Nadal je dominirao osam godina dok ga lani u finalu nije zaustavio Novak Đoković. No za zelenim stolom čeka ga još puno rada. Svjestan je toga. Pitali su ga što mora popraviti u svojoj igri.

- Gotovo sve - kratko je odgovorio.

Međutim, Nadal nije zalutao u svijet pokera, a to je dokazao prošlog prosinca osvojivši humanitarni turnir u Pragu, na kojem su sudjelovale brojne sportske zvijezde poput Andreja Ševčenka i Alberta Tombe. 

Na putu do titule pobijedio je “pravog”, brazilskog Ronalda, ali i jednog od najboljih svjetskih pokeraša, Kanađanina Daniela Negreanua.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • JokaJokic 13.04.2014.

    svi kockari gube sve,kasnije ili pre.

  • Raul07 13.04.2014.

    Vanessa Selbst, 29-godišnja Amerikanka s najvećom zaradom u povijesti pokera među ženama, "isprašila" je Nadala u humanitarnom okršaju u Texas Hold’emu... Jel on nju posli isprašija?!

  • podsvijest 13.04.2014.

    nije jedan od najboljih pokeraša svijeta nego je najbolji pokeraš na svijetu Daniel Negreanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare