To je to što me zanima!

Rafa ju je gutao očima: Ovako danas izgleda fatalna ljepotica

Atraktivna Brazilka radila je kao komentatorica na jednoj popularnoj radijskoj postaji, ali i kao TV voditeljica. Danas je majka dviju curica
Vidi originalni članak

Prošlo je gotovo deset godina, no ljubitelji tenisa se itekako dobro sjećaju famozne scene s turnira u Rio de Janeiru 2014. Rafael Nadal tada nije mogao skinuti pogled s lijepe sakupljačice loptica što je u narednim godinama postao jedan od najviralnijih trenutaka njegove karijere.

Zove se Fernanda Maia Carelli i više nije djevojka. Danas je žena i majka dvoje djece. Atraktivna Brazilka radila je kao komentatorica na jednoj popularnoj radijskoj postaji u Brazilu te kao voditeljica u sportskom programu "SBT Esporte Rio". Bila je i službeni spiker na Olimpijskom stadionu u Riju.

Kasnije se udala i dobila dvije kćeri pa kroz trudnoće nakupila nekoliko kilograma viška. Ipak, odlučila je smršaviti, izgubila je 13 kilograma pa danas izgleda ovako:

Mnogi je danas ne prepoznaju kada je ugledaju, odnosno ne mogu je povezati s famoznom scenom iz 2014. i Rafaelom Nadalom.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • branimir220250 01.12.2023.

    pa vi govorite da je rafa derpe😂

  • 30.11.2023.

    Znači propala je od plastike.

  • purgeraj23 30.11.2023.

    Znači lik ju nije ni jednom pogledao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare