To je to što me zanima!

Rafa pohvalio Kovačića: Donio nam je širinu i kontrolu lopte

Mateo Kovačić debitirao je za Real Madrid u Ligi prvaka. Sinoć je u igru ušao u 31. minuti nakon što se ozlijedio Bale i solidno odradio utakmicu protiv Šahtara do kraja
Vidi originalni članak

Mateo je bio dobar. Ubacio sam ga u igru jer su naša dva beka stalno išla naprijed, a Kovačić je navikao igrati povučenije i pokrivao im je leđa, obrazložio je Rafa Benitez odluku da umjesto ozlijeđenog Balea u 31. minuti u igru stavi Matea Kovačića.

Mladi hrvatski veznjak sinoć je tako debitirao za Real u Ligi prvaka. 'Kraljevi' su pobijedili Šahtar 4-0, a Mateo se vrlo dobro snašao u veznom redu madridskog velikana.

- Donio nam je širinu i kontrolu lopte. Kada Bale nije na raspolaganju, priliku može dobiti bilo koji drugi igrač. Danas ju je dobio Kovačić jer je ova utakmica odgovarala njegovim karakteristikama, no mogli su ući i Jese, Lucas ili Čerišev - rekao je Benitez.

Utakmicu je sudio Ivan Bebek koji je teško pogriješio kada je dosudio penal za Real. Napucana lopta Darija Srnu pogodila je u leđa, no hrvatski sudac očito je mislio da je Srna igrao rukom i svirao je penal za Real. 

- Protiv najboljih slične stvari nam se uvijek ponavljaju. Nama sudac pokaže žuti karton, a njih samo upozori. Penal nije postojao. S obzirom na važnost susreta, sudac je bio velikim pritiskom navijača, ali to Realu ne treba - rekao je Mircea Lucescu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • tornado_ 16.09.2015.

    di je bio u Norveškoj??? promašivao je zicere...ne treba nam takav igrač u reprezentaciji

  • Jim Morrison 16.09.2015.

    Kova treba još palente da ruča da bi dostigao nivo reala... dobar je ali su ovo tek počeci.. koliko je teško igrati sa tim igračima i sudijama :)

  • Mlunko_1 16.09.2015.

    Rafa pohvalio Bebeka: "Donio nam je vise mogucnosti u ofenzivi i kontrolu utakmice do kraja"

Komentiraj...
Vidi sve komentare