To je to što me zanima!

Rafa stigao na St. James Park i poručio: Navijači, trebate mi

Devet mjeseci nakon što je preuzeo Real Madrid sa ciljem da osvoji sve što se može osvojiti, Rafa Benitez sada sjeda na klupu kojem je jedini cilj ne ispasti u drugu ligu
Vidi originalni članak

Čast mi je vezati se uz takav legendarni engleski klub, uz tako velik izazov da ostanemo u Premier ligi. Bit će to velik izazov za meni i moj stožer, ali i za igrače, klub i navijače, poručio je Rafa Benitez navijačima Newcastlea nakon što je preuzeo klupu slavnog engleskog kluba.

Newcastle je na rubu ispadanja u drugu ligu. Drži pretposljednje mjesto na tablici, no Sunderland mu na spasonosnom 17. mjestu bježi samo jedan bod.

- Osobno, puno mi znači povratak u Premier League, gdje sam bliže obitelji i kući. Ne mogu biti sretniji. Svi zajedno moramo biti potpuno posvećeni samo jednom cilju i zato vas molim da nam date punu podršku kako bi mogli ispuniti tu zadaću. Ajmo, Toon Army, klub i ja vas trebamo - poručio je Španjolac navijačima Newcastlea.

Rafa se tako devet mjeseci nakon što je potpisao ugovor s Real Madridom, u kojem mu je zadatak bio da osvoji sve moguće trofeje za koje se bori, stigao u klub u kojem ima samo jedan zadatak - ne ispasti iz lige. Bit će to ipak nešto drugačiji posao od onoga na kakve je navikao posljednjih godina na klupama Liverpoola, Intera, Chelseaja, Napolija i Reala.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mesuney 12.03.2016.

    sada bi volio da se newcastle spasi od ispadanja, da realovci konacno shvate da nije bio problem u treneru, to jest da zidane nije nista bolji od beniteza, benitez mozda i nije trebao biti trener reala ali nije niti zidane, jer iskreno ja promjenu ne vidim nikakvu, i kod beniteza su doma derali slabije momcadi velikom razlikom

  • John Doe Jr. 11.03.2016.

    mogli su stavit sliku dok je bio fetus

  • anders and 11.03.2016.

    e sad garant ispadaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare