To je to što me zanima!

Rafa 'ubojica' Hrvata: U 2011. dobio sve naše osim Veića

Nadal je ove sezone na ATP touru igrao sa svim hrvatskim tenisačima, osim s Veićem. Set mu je uspio uzeti jedino Ivo Karlović na turniru u Indian Wellsu
Vidi originalni članak

Antonio Veić, uz Ivana Ljubičića, ostao je jedini hrvatski tenisač u Roland Garrosu. Ždrijeb mu je namjerio drugog nositelja Rafaela Nadala. Kladionice ne daju previše šanse mladom tenisaču, a eventualno ispadanje Rafaela Nadala bilo bi vrhunska senzacija. 

Nadal je ove sezone na ATP touru igrao sa svim hrvatskim tenisačima, osim s Veićem.

Set mu je uspio uzeti jedino Ivo Karlović na turniru u Indian Wellsu. S Marinom Čilićem igrao je dva puta u 2011. Pobijedio ga je u tri seta na Australian Openu, a nedavno je u četvrtfinalu Rima dobio u dva. Ivan Ljubičić igrao je s žilavim Španjolcem u Monte Carlu.  Rafa niti njemu nije dao previše. Ljubo mu je uzeo samo četiri gema. Ivana Dodiga dobio je tjedan dana kasnije na turniru u Barceloni u četvrtfinalu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bortox 28.05.2011.

    Moj !ch u kojoj ti to drugoj ligi igraš?? Daj ne lupetaj... mislim da ni pravila igre neznaš.. al zato znaš svima solit pamet.. jadan si brate.. makni se više..

  • user_44170 27.05.2011.

    nije igro ni samnom.ja sam tenisac,hrvat sam jedino sto ne igram na atp touru.a ne igra ni on drugu hrvatsku tenisku ligu,tako da sam ja jos uvijek neporazen protiv nadala

  • modesty blaise 27.05.2011.

    Bravo Veja! Držim ti fige i za subotu....:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare