To je to što me zanima!

Rafael Nadal: Haha, trava nije samo za krave...

Španjolac Rafael Nadal tek je osmi ljevoruki tenisač u povijesti koji je osvojio Wimbledon. Prvi nakon Gorana Ivaniševića iz 2001. godine
Vidi originalni članak

Još kao dječak sanjao sam o tome da igram na Wimbledonu. Ali pobjeda se činila tako nemogućim dosegom. Još mi je nevjerojatno da je Španjolac pobijedio na Wimbledonu, rekao je Rafael Nadal nakon što je u najduljem finalu u wimbledonskoj povijesti pobijedio Rogera Federera, prvog tenisača svijeta.
Rafa je tek osmi ljevoruki tenisač u povijesti koji je osvojio najcjenjeniji teniski turnir svijeta. Prvi nakon Gorana Ivaniševića 2001. godine koji je tada, također 9-7 u petom setu, ispunio svoje snove.
- Ovo je svakako najemocionalnija pobjeda karijere, najveća do sada. Veća i od Roland Garrosa jer je Wimbledon, zbog tradicije, iznad svih - rekao je Rafa, koji je na 12-6 protiv Federera.
Španjolski tenisači na Touru često govore da je “trava za krave”. Rafa se samo nasmijao...
- Haha, trava definitivno nije samo za krave. Obožavam ovu podlogu, pa čak i kad sam 2005. godine izgubio u drugom kolu od Mullera - izjavio je Nadal, kojem je i predsjednik njemu omiljenog Reala čestitao nekoliko minuta poslije pobjede. Dan poslije otputovao je u Stuttgart, potom planira igrati Toronto, OI te US Open. Već sada uživa u sezoni snova...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • alexandra 07.07.2008.

    Bravo Rafa kralj si..

Komentiraj...
Vidi sve komentare