To je to što me zanima!

Raketa ispratio Alena: Brate, vratit ćeš nam se ti još jači!

Vjerujem u tebe i znam da ćeš iskoristiti ovu priliku u najboljem smislu i vratiti se još puno jači kod mene, čekamo te ovdje!!! Sretno, majstore, napisao je Rakitić
Vidi originalni članak

Alen Halilović otišao je na jednogodišnju posudbu iz Barcelone B u Sporting Gijon, a njegov dojučerašnji suigrač iz A momčadi Ivan Rakitić poželio mu je sve najbolje putem svog Instagram profila. 

- Brate Alene, želim ti sve najbolje u novom klubu..!!! Da budeš uspješan i skupiš puno iskustva.. Vjerujem u tebe i znam da ćeš iskoristiti ovu priliku u najboljem smislu i vratiti se još puno jači kod mene, čekamo te ovdje!!! Sretno, majstore - napisao je Rakitić. 

Barcelona nakon dvije utakmice španjolskog superkupa protiv Athletica danas od 18:30 otvara i prvenstvo na gostovanju kod istog suparnika, dok će Gijon dva sata kasnije ugostiti Real Madrid. Očekuje se kako će za goste sasvim sigurno igrati Luka Modrić, dok bi Mateo Kovačić s jedne i Alen Halilović s druge strane, mogli ostvariti debije u svojim novim momčadima. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 24.08.2015.

    nece njega vise ni mamic u dinamu klinjo ce karijeru provest na klupi jedino ce igrat u repki jer ga kovac mora zvat na mamicevu zapovjed

  • ErikRončević 23.08.2015.

    ma nista od tog halilovica... on je propali slucaj

  • sveilinista1911 23.08.2015.

    nece se on vise vratit u prvu momcad barce...

Komentiraj...
Vidi sve komentare