To je to što me zanima!

Raketa: Možemo pobijediti Real u Madridu čak i bez Neymara...

Već smo ranije pokazali da možemo pobijediti bez Neymara, iako bi s njim bilo puno lakše jer on je među dva, tri najbolja igrača na svijetu, rekao je Ivan Rakitić u najavi El Clasica
Vidi originalni članak

Nakon ispadanja iz Lige prvaka od Juventusa, Barcelona se okreće El Clasicu protiv Reala koji ih čeka u nedjelju na Santiago Bernabeuu. U njemu Katalonci ne mogu računati na suspendiranog Neymara.

- Mislim da nema potrebe ponavljati koliko nam je važan. Njegova suspenzija nije dobra za nas, ali što je tu je. Znamo u kakvoj smo situaciji i moramo ih stisnuti - rekao je veznjak Barce Ivan Rakitić pa dodao:

- Već smo ranije pokazali da možemo pobijediti bez Neymara, iako bi s njim bilo puno lakše jer on je među dva, tri najbolja igrača na svijetu. Imamo samopouzdanja i jaku momčadi. Želimo Neymaru pokazati da možemo i bez njega, a nadamo se da ćemo pobijediti za njega.

Barcelona u El Clasico ulazi s tri boda manje, ali i utakmicom više.

- Znamo u kakvoj smo situaciji, u Madrid idemo po pobjedu. U zadnjih nekoliko godina utakmice tamo smo igrali jako dobro i to želimo ponoviti. Naravno da je sezone mogla biti bolja, ali izgubili smo bodove gdje nismo trebali, no to je nogomet.

- Nekad vam se velike stvari dogode zbog malih detalja. Ono što se dogodilo je iza nas. Najvažnije je da budemo bolji, dignemo se i gledamo naprijed - zaključio je Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • nogofil 20.04.2017.

    Bez obzira što je u pitanju lapsus calami , ipak je to strašnu greška. Želio sam napisati da je Rakitiću puno bolje da govori na terenu, a ne po portalima. Umjesto Rakitiću ja sam napisao Realu (što ti je podsvijest).

  • benajmin 20.04.2017.

    Neznam kog ne tko pokrast svi su glumci i mimoze u oba dva kluba i oba kluba pomažu im suci

  • burek. 20.04.2017.

    može ako ti nećeš igrat =))

Komentiraj...
Vidi sve komentare