To je to što me zanima!

Raketa: Ostajem u Barci, volio bih uzeti španjolsku putovnicu

Moja obitelj je sretna ovdje, mojim kćerima je dobro jer smo blizu Seville. Ostati ovdje je savršeno rješenje za mene, rekao je Ivan Rakitić koji smatra da mu je Barcelona najbolja opcija
Vidi originalni članak

Nažalost ne mogu zatražiti još jednu putovnicu jer već imam dvije, inače bih zatražio španjolsku jer mi je ovdje dobro i sretan sam, rekao je Ivan Rakitić za DAZN.

Ivan Rakitić i dalje misli ostati u Barceloni usprkos špekulacijama o mogućem odlasku u Inter te dolasku mlade zvijezde Frenkieja De Jonga koji bi mu mogao biti velika konkurencija.

Uz Inter, pričalo se i o drugim europskim divovima poput Manchester Uniteda, Arsenala, Chelseaja te PSG-a, no Raketa želi ostati:

- Moja obitelj je sretna ovdje, mojim kćerima je dobro jer smo blizu Seville. Ostati ovdje je savršeno rješenje za mene.

Inter ga i dalje jako želi, ali Raketa želi ostati, a nada se kako bi mogao dobiti i novi, unosniji ugovor u katalonskom klubu.

- Klub već razmišlja o produljenju ugovora s Ivanom uz veliku povišicu - pisala je španjolska Marca.

Financijski, igrački i obiteljski razlozi, zasad su tu sva tri, pa se tako čini kako će Ivan ostati i šestu godinu u Barceloni.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Joker123 01.03.2019.

    Al se nemoze imat vise od dvi putovnice?

  • true lies 01.03.2019.

    Nek se vrati u Sikirevce, kakva Barcelona.

  • 01.03.2019.

    Bolje i za koji miliun manje i biti na miru a ne familiju stresat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare