To je to što me zanima!

Raketa prijeti Talijanima: Juve bi mogao proći isto kao i PSG

Može li Barcelona protiv Juventusa ponoviti utakmicu s PSG-om? U potpunosti vjerujemo u sebe, a i navijači su uz nas. Zajedno možemo do preokreta, rekao je Ivan Rakitić
Vidi originalni članak

Barcelona je 3-2 pobijedila Real Sociedad uoči uzvrata protiv Juventusa. Pred svojim će navijačima morati nadoknaditi tri gola zaostatka ako žele u polufinale Lige prvaka.

- Može li Barcelona protiv Juventusa ponoviti utakmicu s PSG-om? U potpunosti vjerujemo u sebe, a i navijači su uz nas. Zajedno možemo do preokreta - rekao je Ivan Rakitić za Movistar +.

- Real Sociedad je odigrao jako dobru utakmicu, zbog toga je ova pobjeda teško izborena. Moramo nastaviti s pobjedama, ovakve utakmice nam daju dodatnu snagu.

Zanimljivo je da je na Nou Campu Sociedad imao veći posjed lopte od Barce, a to se ne događa često.

- Oni su momčad koja ima izraženu osobnost i žele loptu. Imali smo priliku postići još nekoliko golova, ali utakmica ja bila dobra - dodao je Rakitić pa priznao da u Barci ipak nije sve bajno.

- Istina je da moramo popraviti neke stvari, ali sretni smo zbog pobjede, moramo nastaviti u istom ritmu.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • 17.04.2017.

    Zadnjih 10god u Barceloni igra najbolji igrac svih vremena SUDAC!!!! Sve nas je uvjerio koliko moze biti dobar pa i ako u pola bude kao do sada Barca ce proc...jednostavno kada on igra ondan barca prolazi kao da je pobjedila i u gostima a ne da treba stic 3,4 gola razlike!!

  • vladoo921 17.04.2017.

    Istina da je juve primio 2 gola. Ali jos nije dosao ispred 100 000 katalonaca na camp nou ;)

  • šteta 16.04.2017.

    Ako zbilja pobjede Juve, onda se zbilja mora provesti istraga i Barcu diskvalifikacirati jer bi zbilja bilo nemoguće dvaput nadoknaditi tako velik zaostatak i vjerojatno bi se radilo o namještanju

Komentiraj...
Vidi sve komentare