To je to što me zanima!

Raketa u prvih 11, Brekalo ili Vlašić na krilo umjesto Rebića?

Zlatko Dalić kaže da zna sastav za utakmicu protiv Mađarske u četvrtak. Jedina mu je dvojba bila tko će na lijevo krilo, Ante Rebić ima problema s minutažom. Lijevo će igrati Vlašić ili Brekalo
Vidi originalni članak

Josip Brekalo i Nikola Vlašić igraju u sjajnoj formi. Izbornik, zapravo, ima slatku brigu koga staviti na lijevo krilo umjesto Ante Rebića, koji ima problema s minutažom u Milanu. 

Sjajno igra i Mislav Oršić u Dinamu, ali su Brekalo i Vlašić zasad u prednosti ispred njega. Nikola je posljednje dvije utakmice igrao u veznom redu, sad se vraća Ivan Rakitić, pa bi igrač CSKA mogao na krilo. Vjerojatno je u prednosti ispred Brekala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvih 11 za Mađare bi moglo izgledati ovako: Livaković - Jedvaj, Lovren, Vida, Barišić - Rakitić, Brozović, Modrić - Perišić, Petković, Vlašić.

Ivan Rakitić propustio je utakmice reprezentacije u lipnju i u rujnu, ali sad se vratio i legendu "kockastih" čeka mjesto u prvih 11 na punom Poljudu.

S klupe će priliku protiv Mađara čekati Rebić, Brekalo, Oršić, Kovačić... I klupa je dovoljno snažna ako zatreba.

Zlatko Dalić je na okupljanju poručio kako zna sastav za četvrtak. Desetorica su sigurna, pitanje je samo tko će biti 11. Vjerojatno je to Nikola Vlašić, koji je ipak dijete Hajduka, a igra se na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • ante216 08.10.2019.

    Vlasic poluspica Brekalo umjesto Rebica u cemu je problem?

  • biberrr 08.10.2019.

    Dobar je Vlašić,ali njegov CSKA je zadnji,bez boda u EL. Mislim da ipak treba forsirati igrače iz Top klubova koji igraju Ligu prvaka.Modrić,Brozović,Rakitić,Lovren,Oršić,Petković,Livaković,Perišić......

  • biberrr 08.10.2019.

    Oršić je u najboljoj formi za lijevo krilo,ja bih njemu dao prednost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare