To je to što me zanima!

Rakitić je počeo s terapijama: Jedan dan manje do povratka

Već sam počeo s terapijama. Jedan dan manje da se vratim još jači. Hvala svima na porukama podrške, napisao je Ivan Rakitić s fotografijom pregleda ozlijeđenog lista
Vidi originalni članak

Luisa Enriquea, ali i Antu Čačića može zabrinuti ozljeda Ivana Rakitića koji je u ranoj fazi utakmice (20. minuta) protiv BATE Borisova u Ligi prvaka osjetio zatezanje u listu desne noge, zbog čega je napustio igru. Magnetska rezonanca pokazala je malu rupturu lista.

Sve zanima kada će Raketa biti natrag na terenu. Prve, neslužbene procjene govore o mjesec dana stanke pa bi tako hrvatski veznjak mogao propustiti i veliki "El Clásico" na Santiago Bernabéuu 21. studenog. No zasad je jedino sigurno da ga neće biti u domaćoj prvenstvenoj utakmici protiv Villarreala (nedjelja, 16 sati).

- Njegov će tempo oporavka utjecati na mogući povratak u sljedećim utakmicama - izvijestila je Barcelona na službenim stranicama.

Rakitićeva je terapija već počela. U četvrtak je na društvenim mrežama objavio fotografiju uz poruku zahvale navijačima te najavu kako će se vratiti još jači.

- Već sam počeo s terapijama. Jedan dan manje da se vratim još jači. Hvala svima na porukama podrške! - napisao je Ivan.

U katalonskom klubu kukaju zbog učestalih ozljeda ove sezone, pogotovo u Ligi prvaka. U prvoj utakmici kod Rome Rafinha je ozlijedio koljeno, a Inieste zbog istezanja butnog mišića nije bilo mjesec dana. Prije dva tjedna Sergi Roberto ozlijedio se kod BATE-a, a sada je ista nesreća pogodila i Raketu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • zpavic 06.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zpavic 06.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zpavic 06.11.2015.

    Ej dragi "novinaru" da mi je tvoja glava da se malo odmorim...Glupi ste i monotoni da se to opisati nemoze..aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare