To je to što me zanima!

Rakitić je protiv Rome slomio palac, morat će na operaciju...

Prema dostupnim informacijama, otišla je metakarpalna kost prsta na lijevoj rucii, a Raketa bi trebao biti operiran već večeras. O tome kad bi se trebao vratiti na teren, Barcelona će se oglasiti nakon operacije
Vidi originalni članak

Nije Ivanu Rakitiću na rimskom Olimpicu nastradao samo ponos zbog 3-0 poraza i ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka od Rome. Hrvatskom je veznjaku na utakmici puknuo prst lijeve ruke!

NEVJEROJATNO Barcelona prvi put u 11 godina prokockala tri gola prednosti...

Prema dostupnim informacijama, otišla je metakarpalna kost lijevog palca, a Raketa bi trebao biti operiran već večeras. O tome kad bi se trebao vratiti na teren, Barcelona će se oglasiti nakon operacije.

- Tijekom utakmice u utorak, Ivan Rakitić je zadobio udarac u palac lijeve ruke. Jutarnji testovi potvrdili su da je došlo do frakture metatarzalne kosti. Hrvatski će nogometaš biti podvrgnut operaciji večeras, nakon čega ćemo izaći s izjavom u kojoj ćemo objasniti kako je protekla operacija i koliko bi igrač trebao biti izvan stroja - objavila je Barcelona.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • nokia0102 11.04.2018.

    Da li je igrao onal mali igrac, sto ga klinci proglasise za najboljeg,nisam ga video sinoc?!

  • the devil 11.04.2018.

    A jadan... A messi pokvario frizuru... I sva ta patnja nije bila dovoljna za polufinale lige prvaka i to protiv rome ?!? Wtf hahahah

  • Frenkyy 11.04.2018.

    To je vjerojatno bilo tada kad je autostopirao igrače Rome koji su protrčavali kraj njega kao mag-lev ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare