To je to što me zanima!

'Rakitić je u ovoj sezoni bolji od Modrića, jako je podcjenjen'

Ove sezone po statistici Rakitić je među Top 5 najboljih igrača u španjolskom prvenstvu uz Messija, Ronalda, Xavija i Iniestu te Cesca i Modrića, piše Independent
Vidi originalni članak

Britanski Independent počeo je odbrojavanje do početka Svjetskog prvenstva predstavljanjem 100 igrača na koje treba obratiti pažnju u Brazilu, a na 79. poziciju uvrstili su hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića, o kojem imaju samo riječi hvale.

"Konstantno sjajni Rakitić jedan je od najpodcjenjenijih igrača svijeta. Kapetan Seville stvorio je više šansi od bilo kojeg drugog igrača u Primeri prošle sezone, više i od Messija, Özila i Isca. Ove sezone po statistici Rakitić je među Top 5 najboljih igrača u španjolskom prvenstvu uz Messija, Ronalda, Xavija i Iniestu te ispred igrača poput Fabregasa i sunarodnjaka Modrića.

Rakitić je tipični hrvatski veznjak - tehnički potkovan, svestran i kreativan s loptom, ali ima i veću radnu etiku od Modrića i društva konstantno se vraćajući u obranu", navodi Independent i ističe njega kao glavnog igrača, koji će hraniti loptama golgetera Marija Mandžukića.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 24 42 24 25.03.2014.

    ako je netko gledao Betis-Sevilla...primjetio je sigurno da je Rakitić igrao defenzivnog veznog,na trenutke mi se činilo da igra i stopera,tako da je zadivljujuće da je postigao toliko golova i asistirao toliko puta...Bravo Raketa!!

  • Nexe 25.03.2014.

    Podcijenjen zato što igra u tom kirvajskom klubu. Davno je prerastao Sevillu. Mora se maknuti.

  • Majstorsmora_2 25.03.2014.

    prehebeno igra Raketa ove sezone, odlicna sezona... ostavi još nesto za Brazil ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare