To je to što me zanima!

Rakitić: Ljut sam na sebe, bilo je puno krivih poteza

Hrvatska reprezentacija pobijedila je Wales 2-0 u Osijeku. Rakitić je prvi probio gostujući bunker, no veznjak Schalkea nije bio zadovoljan sobom
Vidi originalni članak

Počasna garda, djevojke u narodnim nošnjama i limena glazba dočekali su reprezentaciju u Osijeku. Ali društvu u kockastom trebalo je cijelo poluvrijeme da se zagrije. Sve dok Rakitić nije opalio iz daljine i konačno probio obranu Walesa.
- Taj Raketin supergol otklonio je nervozu i poslije je bilo puno lakše. Previše smo griješili u prvom poluvremenu - rekao je hrvatski izbornik Slaven Bilić.
- Ma više sam ljut na sebe zbog pogrešnih dodavanja nego što sam sretan zbog gola - skroman je bio strijelac Ivan Rakitić.
Posao je dovršio Drago Gabrić. No, ruku na srce, na Modrićevo dodavanje bilo je teže promašiti.
- Baš tako! Čim sam vidio da je Luka primio loptu znao sam da samo moram utrčati u prostor. Nevjerojatan je - hvalio je Gabrić asistenta Modrića.
- Najvažnije je da smo dobili i tako se odužili sjajnoj publici. Super je što su svi novi igrači odigrali odlično - rekao je Luka, koji će idućih dana odmarati.
- Estoniju ću gledati na televiziji - nasmijala se hrvatska ‘desetka’.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 11 BILI 24.05.2010.

    Sve sto je bilo dobro za vidit jest gol rakitica, lopta modrica za gabrica i ona pridivna publika koja je probila bunker zabrane skandiranja ZDS!

  • boixos os 24.05.2010.

    tekma je bila svjetska...navijanje,ugođaj sve...trenutak kad je ušo Vida...neprocjenjivo...jedino ta obrana malo škripi al dolazi nova generacija Vida,Lovren,Barbarić,Strinić i mislim da se ne trebamo puno brinut :)))

  • ajmohrvatska0508 24.05.2010.

    evo malo samo podučavanja svima vama a i jučerašnjem komentatoru utakmice koji je (nadam se) neznajući osuđivao skandiranje publike Za dom spremni: ...\"Godine 1566. Nikola Šubić Zrinski brani Siget od najezde daleko brojnijih Turaka. Nakon dugotrajnih borbi i dugačke opsade, umjesto da se predaju krenuli su u posljednji juriš i zadali Turcima ogromne gubitke. Nikola Šubić Zrinski uzviknuo je \"Za dom sad u boj!\" Nekih 250 do 300 godina kasnije, ban Josip Jelačić koristi sličan pozdrav za motivaciju vojnika i naroda. Kada bi išli u bitku, ban bi uzviknuo \"Za dom!\" a vojska bi odgovarala \"Spremni umrijeti!\" Kasnije je taj pozdrav poprimio oblik koji ima i danas - \"Za dom spremni!\" Pripadnici ZNG-a i HOS-a često su koristili pozdrav \"Za dom spremni!\" braneći Hrvatsku, i to isključivo zbog njegovog nedvosmislenog značenja (biti spreman za obranu domovine), a ne dovodeći ga u bilo kakvu vezu sa ustaštvom...\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare