To je to što me zanima!

Rakitić: Baš me briga za zube, ako treba stavit ću si zlatne

Ivanu Rakitiću izbijena su dva prednja zuba. Bio je bez svijesti, pa ga je liječnik pljuskao vičući 'Ivane, Ivane'. Nakon toga se htio vratiti u igru, no otišao je u bolnicu
Vidi originalni članak

Mata me slučajno pogodio petom, no iste sekunde ostao sam bez svijesti. Samo mi se zamračilo i to je sve čega se sjećam, prisjetio se Rakitić trenutka prije nego što se srušio. Odmah je dotrčao liječnik i prekrio mu usta bijelom gazom. Krv je šikljala na sve strane.

- Sjećam se najprije toga da me doktor dozivao imenom. Vikao je ‘Ivane, Ivane’... Šamarao me, pokušao me probuditi. I on je bio u velikoj panici - opisao je Rakitić situaciju uz aut-crtu.

Ne ideš ti u igru nego u bolnicu, rekao je liječnik

Nakon nekoliko minuta došao je svijesti i odmah povikao:
- Doktore, dajte me samo brzo zakrpajte, moram se vratiti.
- Ma kamo ćeš se vratiti - pitao je liječnik reprezentacije.
- Kako kamo? U igru. Moram se vratiti, treba nam pobjeda - uporan je bio Ivan Rakitić.
- Ne ideš ti u igru nego u bolnicu - zaključio je raspravu liječnik.

Vozilom Hitne pomoći prevezli su ga u varaždinsku bolnicu.
- Vidjeli su ozljedu i htjeli me zadržati. Rekli su da imam potres mozga i da ne smijem van. Bio sam ljutit i odgovorio sam im: ‘Ljudi, ne mislim ostati ovdje. Hrvatska igra u Maksimiru i moram biti na toj utakmici’. Nije bilo šanse da me zadrže - kaže Raketa, koji je ostao bez dva zuba:
- Ma baš me briga za zube. Zamijenit ću ih zlatnim. Potpuno mi je svejedno. Glavno je da sam stigao pogledati utakmicu u Maksimiru - zaključio je Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare