To je to što me zanima!

Rakitić oduševljen suigračem: Neymar će biti novi Messi...

Barca će dati sve od sebe kako bi potpisala novi ugovor s Neymarom i vjerojatno će postaviti ogromnu klauzulu za igrača kojeg Rakitić smatra novim Messijem
Vidi originalni članak

Brazilac Neymar drugi je najbolji igrač na svijetu ako je suditi prema riječima hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

Otkad je stigao na Camp Nou u lipnju 2013. godine, Neymar je zabio 59 golova i upisao 41 asistenciju u 99 ligaških utakmica. Osvojio je dva naslova španjolskog prvaka i Ligu prvaka. Također, završio je kao treći iza Lionela Messija i Cristiana Ronalda u izboru za najboljeg nogometaša godine.

- Ako pričamo o najboljem onda je to Leo Messi. Neymar je na putu da bude novi najbolji svjetski igrač - rekao je Rakitić za The Times.

- Barca će dati sve od sebe kako bi potpisala novi ugovor s Neymarom i vjerojatno će postaviti ogromnu klauzulu pošto će biti novi Messi sigurno. Zabio je preko 300 golova u karijeri, a tek su mu 24 godine. Stvarno je poseban.

Raketa se zatim dotakao i Luisa Suareza.

- Godine koje je proveo u Liverpoolu bile su stvarno bitne za njega. Tamo mu se dogodila velika promjena. Od sjajnog napadača postao je najbolji na svijetu i zatim potpisao za Barcelonu. Čini se kao da nešto ne štima kada on ne igra. Luis je jedan od naših najbitnijih igrača. Stvarno je sjajan dečko općenito i obožava se zafrkavati.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 18.10.2016.

    Pazi sad ovo, od jednom je Rakitić zdrav i spreman za nove izazove, kao i Lovren za Liverpool, sramotni ste.... poštedite nas i odstupite od reprezentacije.... hvala

  • komentator__Luka 17.10.2016.

    nakon što to kaže odma svrši

  • Orahova1 17.10.2016.

    Sokle će se ovaj Rakitic uvlaciti svakome u guzu ?.

Komentiraj...
Vidi sve komentare