To je to što me zanima!

Rakitić otkrio kakva se drama odvijala u Sevilli 31. kolovoza

Sevilla je posljednjeg dana prijelaznog roka dobila 10 milijuna ponudu za Rakitića. Naš je reprezentativac u dogovoru s predsjednikom kluba na kraju odbio tu ponudu
Vidi originalni članak

Predsjednik Seville Jose Maria del Nido odbio je ponudu od 10 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića zadnjeg dana prijelaznog roka. Autor teksta na El Desmarqueu ne navodi koji je klub ponudio spomenuti iznos za Rakitića, ali donosi izjavu našeg reprezentativca:

- Rekao sam Del Nidu kako želim ostati u klubu i nastaviti igrati za Sevillu. Predsjednik ima povjerenja u mene, pa smo zajednički odbacili mogućnost mog odlaska - rekao je Rakitić za Radio Marcu.

Iako su mu u prvom mini-ciklusu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pale akcije kod izbornika hrvatske reprezentacije Igotra Štimca, pa je tako bio zamijenjen nakon prvog poluvremena u zagrebačkoj pobjedi nad Makedonijom 1-0, dok u Bruxellesu u remiju kod Belgije 1-1 uopće nije zaigrao, Rakitić naglašava kako je na početku klupske sezone u Sevilli pokazao napredak u odnosu na prošlu sezonu.

- U dosadašnje tri utakmice imao sam mogućnost u dva susreta zabiti. Protiv Getafea sam pogodio prečku, a protiv Raya sam promašio penal. Nadam se da ću ubuduće biti bolje sreće. Moji golovi bili bi važni i za momčad i za moje samopouzdanje.

U subotu će njegova momčad ugostiti aktualnog prvaka, Modrićev Real Madrid, koji je prošle sezone na Pizjuanu slavio s uvjerljivih 6-2.

- Svejedno, njih nije nemoguće pobijediti. Imali smo mi svoje šanse i prošle sezone, ali ih nismo baš koristili. Protiv Reala moraš iskoristiti šanse koje se pružaju, inače slijedi kazna.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • user_102927 14.09.2012.

    Kad sam vidio postavu Belgije , mislio sam da igramo protiv Francuske...))

  • user_102927 14.09.2012.

    ŠTIMAC SE JAKO RUZNO PONIO PREMA RAKITICU, TO I MALA DJECA ZNAJU, BRZ JE NA JEZIKU I NEMA NI MALO ISKUSTVA. OSRAMOTIO JE SAM SEBE NA SAMOM POCETKU...UMJESTO DA STITI IGRACA A AKO MU IMA STO RECI TO MU MOZE NASAMO...

  • DanijelSrpak 14.09.2012.

    raketa ima šta ponuditi repki, a samir imamo puno boljih i mlađih igrača na njegovoj poziciji, ali ako neće igrati u repki maminjo ga ne može prodati hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare