To je to što me zanima!

Rakitić se zaigrao s efektom, Luka fotkom oduševio tisuće...

Luka Modrić novogodišnje je slavlje proveo u krugu obitelji, na glavu su stavili svjetlucave šešire, a komentarom mu se javio oduševljeni Lukas Podolski. Ivan Rakitić večer je proveo sa suprugom Raquel
Vidi originalni članak

Većina hrvatskih nogometnih reprezentativaca igra u najboljim svjetskim ligama, a upravo im je proslava Nove godine bila jedna od rijetkih prilika da se malo opuste i odmore od sezone koja je već neko vrijeme u punom jeku.

Kapetan reprezentacije Luka Modrić (34) novogodišnju je večer proveo u krugu obitelji, sa suprugom Vanjom i troje djece. Dobio je nekoliko stotina tisuća lajkova, a čestitku su mu u komentarima uzvratili i, između ostalih, Robbie Keane i Lukas Podolski koji mu je napisao: 'Brate', uz emotikone slavlja.

Cijela obitelj na glavu je stavila svjetlucave šešire, Vanja Modrić čak je svoju odjevnu kombinaciju uskladila s njima, dok su klinci nosili dresove Reala.

Ivan Rakitić (31) odjenuo je košulju, a njegova supruga Raquel Mauri crnu večernju haljinu, a par je "opalio" selfie s novogodišnjim efektom. 

Raketi je u komentaru čestitao nekadašnji veliki nogometaš Patrick Kluivert

Dobro se proveo i Josip Pivarić (30) koji je s djecom i suprugom u Dubaiju. Pivarići su prvo otišli do vodenog parka Atlantis pa na večeru u restoran čuvenog kuhara Gordona Ramsaya. I Pivarići su, poput Modrića, stavili svjetlucave šešire.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 龍出生 01.01.2020.

    Jel mi moze neko pojasnit zasto je jedna slika mutna a druga nije..? Sve pet sa regulacijama ali ovo nema smisla

  • Danmax 01.01.2020.

    Luka je zreo za svrake plasit po poljima

  • Brkoni 01.01.2020.

    Moze seljak iz sela, al' selo iz seljaka nikako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare