To je to što me zanima!

Raketa ušao, Barca se vratila! Suarez izjednačio u 93. minuti

Ernesto Valverde je shvatio kako mora reagirati i u igru je ubacio Messija, a potom i Rakitića. Na 4-2 domaćin je ostao s igračem manje, a Messi i Suarez zabili su u završnici za 4-4
Vidi originalni članak

Kakva večer na Madrigalu! Villarreal i Barcelona su remizirali 4-4 iako su domaćini do 90. minute vodili s čak dva gola razlike!

Barcelona je u susret ušla bez Messija, Rakitića i Piquea i svejedno nakon 16 minuta vodila čak 2-0. Zabili su Coutinho i Malcom, a izgledalo je kao da bi to mogla biti prava, jednostrana golijada. Ipak, Villarreal je isto grizao pa su već u 23. minuti golom Cuckwuezea smanjili zaostatak.

Nakon predaha domaćini su opet pokazali zube, a Ekambi je već u 50. minuti izjednačio. Tek 12 minuta kasnije Barca je upala u probleme, Iborra je zabio za 3-2, a trener Katalonaca Ernesto Valverde tada je napokon shvatio - ovako dalje ne ide i uveo Raketu i Messija.

No kada je Carlos Bacca u 80. zabio za 4-2 činilo se kako će Barca upisati i treći poraz ove sezone u Primeri. Međutim, domaćin je u 86. minuti ostao s igračem manje nakon što je isključen Alvaro Gonzale.

A onda se ukazao argentinski čarobnjak! Nakon panenke iz slobodnjaka protiv Espanyola, Messi je sada opet zabio iz slobodnjaka, i to u 90. minuti i smanjio na tek gol zaostatka. Uspjela se Barca na kraju i vratiti! U posljednjim sekundama nadoknade je za 4-4 zabio Luis Suarez.

U ranije odigranom susretu nogometaši Atletico Madrida su kod kuće porazili Gironu sa 2-0, pa "colchonerosi" opet imaju pet bodova više od trećeplasiranoga gradskog suparnika Reala. 

Atletico je do pobjede došao s teškom mukom jer je poveo Diega Godina tek u 76. minuti, a pobjedu je potvrdio Griezmann u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Nikola Kalinić je ostao na klupi domaćina. 

U drugoj utakmici Espanyol i Getafe su odigrali 1-1, pa je Getafe i dalje na četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu prvaka. Iglesias je u 56. minuti doveo domaćine u vodstvo, a za Getafe je izjednačio Rodriguez (72). 

Barcelona vodi sa 70 bodova, Atletico ima 62, a Real Madrid 57 bodova. Getafe je četvrti sa 47 bodova, a zatim slijede Alaves (44), Valencia (43), Sevilla (43)...

Idi na 24sata

Komentari 101

  • arhex 03.04.2019.

    iako su skoro izgubili, barca prema napred uopće nije loše izgledala, a još suarez nije mogel točno dodati loptu, prema natrag umtiti i alba dosta loši, čak su i prva dva gola dobili dost nesretno, coutinho pogodi stativu odbije se villarealovom golmanu, ovaj villarealov igrač pogodi stativu odbije mu se kaj ima prazan gol za pogodit, a drugi gol mi se više čini da je igrač villareala pogodil tak da mu je prešla prek noge jer se u snimci vidi da ju je pogodil vrhom kopačke (da je ciljal pogodil bi prednjim unutarnjim dijelom kopačke loptu), no međutim mora se priznati, da je ovaj villareal odigral fenomenalnu utakmicu, onaj mladić na krilu se pretvoril u ronaldinha, štancal igrače ko od šale, cazorla pak iznosil loptu i razvijal igru fenomenalno, čak je villareal zaslužil i sva 3 boda, ali opet se Barca izvukla

  • Dame Dolla 03.04.2019.

    Gdje je naš portalski pametnjaković Dirk, pa on je lažno tvrdio da su Messi i Ronaldo najgori izvodaci slobodnjaka u Europi, a zapravo je to samo Cristiano...

  • kovač7 03.04.2019.

    4 gola barca dobi.. Hoce do polufinala... Hahahah.. Opet Ronaldo zlatnu uzima... Juve ligu.. Barca ispada sad protiv man utd ili polufinale.. Opet napredak.. Gpdonaža cetvrt sad mooozda polufinale... Mesi samo zabija malima... Godinama ga nema protiv velikih... Cak i on place za najvecim CR7 ikada.. Pozz

Komentiraj...
Vidi sve komentare