To je to što me zanima!

Rakitić: Volio bih da izvučemo Basel pa da malo odem doma

Hrvatski je reprezentativac uoči ždrijeba skupina Uefine Lige prvaka u Monte Carlu izašao na konferenciju za novinare u trening kampu Barcleone te otkrio svoje želje
Vidi originalni članak

Barcelona , kao i svi veći europski klubovi, ali i ostatak nogometnog svijeta iščekuje današnji ždrijeb skupina Lige prvaka , a pred novinare je uoči tog događaja u Monte Carlu izašao hrvatski veznjak u redovima 'blaugrane', Ivan Rakitić .

- Volio bih da izvučemo Basel pa da se mogu nakratko vratiti kući - rekao je Rakitić pred okupljenim novinarima koje još uvijek zanima kako se hrvatski reprezentativac snašao u svojoj novoj momčadi.

- Fenomenalno je igrati s Messijem , najboljim igračem na svijetu. Obožavam i Xavija koji je moj idol. Uživam trenirati s ovim momcima od kojih mogu puno toga naučiti - kaže Raketa kojeg su u Španjolskoj počeli uspoređivati s njemačkim igračem Berndom Schusterom koji je za Barcu igrao prije trideset godina.

- Čuo sam za te usporedbe. Schuster je bio fantastičan igrač . Takve usporedbe mi gode, ali ponavljam ja sam Ivan Rakitić i želim uspjeti kao zasebna individua. Mislim da mogu pomoći momčadi šutevima na gol i fizičkom igrom. Nisam Messi , Iniesta , ili Xavi , ja sam Ivan Rakitić - pojasnio je novinarima hrvatski reprezentativac .

Idi na 24sata

Komentari 15

  • BornaSoldat 29.08.2014.

    jasno mi je da si ti švicarac i da si odabrao igrati za hrvatsku repku tj za moju reprezentaciju... ako ti dom nije u hrvatskoj nego u švicarskoj koji.k. onda nisi ostao u švicarskoj repki.... volio bi da izvučemoi basel da malo odem doma... nevjerojatno.... heeeeeeeeelooooooooooooou!!!! 100 ljudi milja čudi. moj dom je hrvatska a tvoj basel i švicarska....

  • Palamudan 29.08.2014.

    tooooooooooooo,majestoooooooooooooooooreeeeeeeeeeeeeeeee

  • pero trta 28.08.2014.

    Ja mislio ti Bosanac

Komentiraj...
Vidi sve komentare