To je to što me zanima!

Rakitić vs Kroos: Usporedba dvojice majstora uoči Clasica

Kroos ima bolji postotak uspješnih dodavanja (93,4 %), a u 8 utakmica za Real ima 36 dobivenih duela. Raketa ima 91 % uspješnosti dodavanja i 20 duela u 7 susreta
Vidi originalni članak

Real u subotu dočekuje Barcelonu na Santiago Bernabeuu. El Clasico i jedan od najvećih klupskih nogometnih derbija u svijetu imat će poseban štih za hrvatske navijače. Luka Modrić istrčat će u dresu Reala, a Ivan Rakitić u dresu Barcelone. 

Hrvatsko izdanje Goal.coma napravilo je usporedbu dvojice ovosezonskih pojačanja Reala i Barcelone, Tonija Kroosa i Ivana Rakitića. 

FC Barcelona

Kroos je stigao u Real iz Bayerna i vrlo je brzo preuzeo konce igre. Raketa je na Nou Camp došao iz Seville i odmah se ustalio u prvu momčad Katalonaca.

REUTERS/PIXSELL

Više od brojkama i statistikama ove dvojice sjajnih veznjaka pogledajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Agent007_1 21.10.2014.

    Bolji je Kroos. Nije velika razlika, al sve ono što Raketa radi jako dobro, Kroos radi malo bolje.

  • 21.10.2014.

    neznam kako se mogu ta dva igraca usporedit ? Rakitic ofenzivni vezni i Kroos vise defenzivni mozda centralni. Tu poziciju igra u Realu. Pa naravno da ima onda Kroos vise oduzetih lopti i bolji postotak dodavanja. Zato Rakitic ima vise golova i kod vise napada je bio prisutan. Nema logika njih usporedit. Isto tako nemoze se rec da je Kroos bolji sto je vuko konce u Bayernu -> Puno vise ih je Schweinsteiger Martinez nego li Kroos, sta mislite zbog cega je i otiso. Nije Kroos uopce igro u Bayernu kolko je zamislio. Rakitic je odveo Sevillu kao kapetan i najboljom sezonom u karijeri do titule europske lige, pa nije ga Barca samo tako kupila !!!

  • neusport 21.10.2014.

    Pa naravno da je stranac bolji...mislim kako ce naš biti bolji od jednog njemca,spanjolca,brazilca..nema logike!

Komentiraj...
Vidi sve komentare