To je to što me zanima!

Ramos na klupi, Arbeloa tvrdi: On je i dalje jako važan za nas

Jose Mourinho, trener Real Madrida, iznenadio je postavljanjem Sergija Ramosa na klupu za pričuve u ogledu prvog kola Lige prvaka protiv Manchester Cityja u Madridu
Vidi originalni članak

Ostao je na klupi Ramos cijelu utakmicu u dramatičnom ogledu u kojem su 'kraljevi' slavili 3-2, iako su dva puta gubili u drugom poluvremenu.

Prednost pred Ramosom na poziciji srednjeg braniča dao je portugalski stručnjak Raphaelu Varaneu. Realov desni Alvaro Arbeloa u Ramosovom izostavljanju iz sastava ne vidi nikakav problem.

- Sergio Ramos je i dalje vrlo važan igrač za našu momčad. On je naš dokapetan i jedan od najboljih srednjih braniča na svijetu. Trener je taj koji donosi odluke, a mi, igrači ih moramo poštovati.

- Nisu ni Mesut Özil ili Karim Benzema bili u početnom sastavu, ali su svejedno vrlo važni igrači za Real Madrid – rekao je Arbeloa.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • pepelefuj 20.09.2012.

    tako se osigura novi igrač a ne kako mi u repki to radimo

  • kantrida 20.09.2012.

    mourinho je posandrcao, poceo je mijesat kao shakira

  • mit0 20.09.2012.

    ramos je velik čovjek i igrač. vjerojatno je falilo da je tužan jer je na klupi. ali ne, nisu to iskopali :-) iako su ga mnogi ismijavali zbog onog penala nebu pod oblake, sjetite se kako je zabio Panenku u prvom slijedećem pucanju penala. zvijer. moje poštovanje,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare